AND JUST LIKE THAT: еволюція стилю Керрі Бредшоу

На початку 2021 року HBO Max підтвердили продовження популярного серіалу під назвою «And Just Like That», водночас лоскотали нерви мільйонам жінок, підігріваючи інтерес до сюжету, акторського складу та продовження історії кохання Керрі та містера Біга. І ось у грудні 2021 ми змогли побачити перші серії нового сезону.
Перший сезон серіалу вийшов у далекому 1998-му. За цей час на серіалі встигло вирости не одне покоління дівчат, які черпали натхнення з образів його героїнь вже для модних експериментів. Багато образів головної героїні Керрі Бредшоу актуальні і сьогодні, а деякі і зовсім домінують в головних трендах сезону. Пригадаймо, якими луками дивувала нас Керрі Бредшоу та які стильні рішення можна запозичити у свої образи.

Квіткові принти

Керрі часто бігала вулицями Нью-Йорка в сарафанах з акварельним квітковим принтом, який надавав їй свіжості і підкреслював золотистий відтінок волосся. Влітку 2016 року схожі сукні з’явилися в колекції Alexander McQueen – вони також усипані ніжними бутонами, а ще прикрашені легкими воланами.

Туфлі з декором

Атласні вечірні туфлі з великим декором, які героїня Сари Джессіки Паркер нерідко носила в кадрі, в цьому сезоні є надзвичайно актуальними. Сама акторка продовжує їх випускати під власним брендом і сьогодні, але не відстають від неї і інші бренди – від Rochas до Dolce&Gabbana.

Еклектика

Еклектика визначає стиль італійського бренду Gucci останні півтора роки, але головна героїня серіалу «Секс у великому місті» такі образи носила вже давно. Так, вона сміливо поєднувала спідницю з анімалістичним принтом зі строгим піджаком, додавала до них шарф в клітинку, і не забувала про витончене взуття з декором.

Білизняний стиль

Ще одна пристрасть Керрі Бредшоу, яка останні кілька сезонів просто захопила розум і гардероби модниць у всьому світі. Так, повністю білизняному стилю присвячені колекції Givenchy і Balenciaga, а окремі його елементи можна знайти і у Dior, і у Celine і навіть Alexander Wang.

Відкриті плечі

Керрі Бредшоу рідко обирала відверті або вульгарні наряди. Правильної дози сексуальності в своїх образах вона досягала іншими делікатними способами, наприклад, відкривала плечі. У цьому сезоні топи і сукні з наче рівно обрізаною лінією плеча – символ нової жіночності, якої прагнуть всі, а Бредшоу довела їхню дієвість ще багато років тому.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Еволюція стилю барбадоської діви Ріанни

Еволюція стилю барбадоської діви Ріанни

ВІДСУТНІСТЬ СТИЛЮ І Є СТИЛЬ

Стилістка серіалу Патриція Філд неодноразово говорила, що вона запропонувала героїням універсальний стиль Mix’n’Match, девіз якого – «Відсутність стилю і є стиль!» Жінки змішують ексклюзивний одяг відомих брендів із предметами, купленими у супермаркетах чи на ринку.

Наприклад, один із найвідоміших образів Керрі – момент із заставки, де вона крокує Нью-Йорком у ніжно-рожевій пачці та топі. Ця спідниця була куплена на барахолці за 5 доларів. Швачка проєкту дублювала пачку, бо в процесі зйомок вона мала промокнути.

Не менш відомою є «газетна» сукня Джона Гальяно для Christian Dior – цей принт був одним із найпопулярніших наприкінці 90-х. Воно стало настільки популярним, що Керрі одягла його вдруге у другому повнометражному фільмі. Найголовнішою пристрастю героїні є туфлі. У перших сезонах Керрі божеволіла від Manolo Blahnik, а пізніше змінила вектор на Jimmy Choo.

ЕВОЛЮЦІЯ

Сьогодні улюблена Сара Джессіка Паркер – мама трьох дітей, талановита актриса, продюсер, чотириразова володарка премії «Золотий глобус» та дворазова володарка «Еммі», а також дизайнерка взуття, чиї колекції продаються раніше, ніж виходять у світ.

До того, як у 1998 році телеканал HBO запустив перший сезон серіалу «Секс і місто», Сара Джесіка відвідувала заходи та прем’єри своїх фільмів у лаконічних, непомітних вечірніх вбраннях без зайвих деталей, які доповнювали масивними черевиками, капелюшками та жакетами oversize. Зручність, простота, мінімум кольору, макіяжу і декору – справжнісінький стиль 90-х.

Складний, неординарний, хитромудрий та цікавий стиль Кері Бредшоу, який з першої серії підкорив мільйони дівчат у всьому світі, став невіддільною частиною Сари Джессіки Паркер. Ніжні сукні, що нагадують балетні пачки, кроп-топи, яскраві кольори, складні прикраси та туфлі мрії – не завжди образи виходили вдалими, але багато з них досі є прикладами для наслідування.

Поступово, сезон за сезоном серіалу, фільм за фільмом, стиль Паркер увібрав у себе все найкраще від Бредшоу. Сара Джессіка досі вражає своїх шанувальників і поціновувачів моди на MET Gala або на різних презентаціях хитромудрими образами, але загалом її виходи за останні п’ять-сім років стали набагато спокійнішими, попри безліч яскравих кольорів, принтів і фактур. Акторку часто можна помітити в різних списках зіркових трендів – це можуть бути кейпи, пончо або оголені плечі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Hello from the other side: як змінювався стиль Адель від початку кар’єри і дотепер

Hello from the other side: як змінювався стиль Адель від початку кар’єри і дотепер

ОБКЛАДИНКА VOGUE

На честь продовження серіалу 56-річна Сара Джессіка Паркер постала на грудневій обкладинці VOGUE в розкішній сукні-бюстьє Dolce&Gabbana відтінку пилової троянди, розшитій великими бутонами з кутюрної колекції Alta Moda. Супроводжує титульний кадр заголовок «Історія триває… SJP (Сара Джессіка Паркер) повертається». Стилістка Табіта Сіммонс підібрала для Паркер найяскравіші й найразючіші образи, які точно оцінила б її екранна героїня Керрі Бредшоу. Серед найпомітніших речей – капелюх з пір’ям Valentino, квітчаста сукня з корсетом Alexander McQueen, кутюрна сукня-хмара Fendi й, звісно, взуття Sarah Jessica Parker, без якого тепер складно уявити образи актриси.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Baby, ohh: еволюція стилю Джастіна Бібера

THIS IS TOTÉ: історія бренду

This is Durex: історія бренду презервативів

Katya Silchenko: історія бренду

Історія українського бренду JUL

This is Katsurina: все про еволюцію бренду

Walking sleepwear: історія українського бренду Sleeper

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Alique-201811111111111
IMG_65111
ad4f49d96a6e111111111111
ann haustova
cy9n591глв1111111
T95_TAYLOR_K201320-006_MAIN-MODELS_01-RGBо
завантаженнят
1_
32 (1)
pedicure