Літні тренди в образах волинських інфлюенсерок

Літні образи неможливі без трьох ключових тенденцій: зручності, легкості та стилю. У наших попередніх матеріалах ми розповідали про найтрендовіші варіанти різного типу одягу: від суконь до взуття. Цього ж разу пропонуємо відстежити те, які тренди можна знайти в образах відомих волинських блогерок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: SUMMER LOOK: складаємо стильний образ на літо з луцькими брендами

СВІТЛАНА ГУРИК

Власниця простору краси @freshbeauty.lutsk й успішна бізнесвумен Світлана Гурик обрала рожевий піджак з принтом гусячої лапки та поєднала з класичними чорними штанами. Елегантно та лаконічно, нічого додати!

 

АНАСТАСІЯ БАЛАБАШ

Луцька інфлюенсерка та амбасадорка брендів Анастасія Балабаш обрала рожеву сукню з акцентними вирізами та зав’язками. Анастасія точно потрапила у ціль, адже ці деталі вважаються одними з найактуальніших у сезоні літо-2022.

 

ОЛЕКСАНДРА ЗАБІЯКА

Співзасновниця бренду одягу SAMKA та власниця бренду нішевої парфумерії SILLAGE Олександра Забіяка добре знає, яке колірне поєднання є найбільш актуальним. Для свого образу Олександра обрала блакитну сорочку вільного крою та спідницю жовтого кольору від власного бренду. Як зазначила Олександра у своїх соцмережах: «Мода ніколи не була лише одягом! Це спосіб вираження власного «Я», цінностей та ідеалів!», з чим складно не погодитись.

 

 

ІВАННА ГОНЧАРУК

Молода матуся та засновниця бренду одягу @ladna.wear та @vidchyvay.event.agency Іванна Гончарук точно знає, який головний убір є мастхевом на літо. Для прогулянки дівчина обрала спортивний стиль: чорні велосипедки, базову білу футболку та світлу сорочку вільного крою. Доповнила образ рожева панамка (так-так, привіт гурту Kalush).

 

 

МАРІЯ ЗАХАРЧУК

Засновниця школи ClubOk Марія Захарчук створила легкий образ для прогулянки нашим улюбленим Старим містом. Блакитна сорочка з натуральних тканин + джинси = ідеальний лук, у якому почуваєшся красиво і зручно. Марія доповнила образ лоферами та сумкою.

 

ІРИНА ЛИСА
Поєднання елегантності та жіночої енергії – це все про Ірину Лису, власницю магазину одягу @ty4ka_shop. Для свого вечірнього образу блогерка обрала світлу трикотажну сукню з акцентними вирізами на талії.

 

АЛЬОНА ДАНИЛЮК

Бізнесвумен та Cover Woman майбутнього випуску Space mag. Альона Данилюк створила романтичний лук у трикотажній сукні з елементами кроше, підкресливши його широким солом’яним капелюшком та окулярами.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ: 

Купальники 2022: тренди найважливішого атрибута літа

Де придбати найтрендовіші моделі купальників?

5 трендових моделей штанів цього літа

SUMMER TIME: найтрендовіші варіанти літніх суконь від українських дизайнерів

Міні, трикотаж чи низька посадка: найтрендовіші моделі спідниць цього літа

Найстильніші моделі літнього взуття 2022

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
ann haustova
cy9n591глв1111111
T95_TAYLOR_K201320-006_MAIN-MODELS_01-RGBо
завантаженнят
1_
32 (1)
pedicure
PYJAMAZZZ240511111111головна
HUKH_12
6111111вжмв