#MUSTHAVE на літо: обираємо шорти від українських брендів

Цей елемент гардероба є незмінним у літньому гардеробі кожної модниці, адже шорти – це зручно, стильно та універсально. Українські дизайнери представили достатню кількість шортів у власних колекціях, тому ділимося добіркою найтрендовіших варіантів на літо.

ЛЬОН

Без жодних сумнівів, лляний одяг є одним з найпопулярніших. Все завдяки легкості та універсальності матеріалу. Багато українських дизайнерів звернулися до лляних мотивів у власних колекціях. У Must Have можна знайти вільні лляні шорти у фісташковому, світло-жовтому та блакитному відтінках, а Sleeper пропонує легендарний костюм Atlanta, у якому доступні лляні шорти як базових, так і яскравих кольорів, які можна комбінувати з улюбленими сезонними речами.

КОТОН

Котонові шорти з високою посадкою у бежевому кольорі представлені у The body wear, у шоколадному – в Katsurina, а також у костюмі «МРІЯ» від Cher’17. Такі шорти вдало поєднуватимуться з легкими блузами, футболками та будуть вдалим елементом як для офісних аутфітів, так і для прогулянок з друзями.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Міні, трикотаж чи низька посадка: найтрендовіші моделі спідниць цього літа

ТРИКОТАЖ

Ще один практичний матеріал, який відомий своєю універсальністю та зносостійкістю. Шорти з широкою резинкою та вільним кроєм представлені у Must have. Різноманіття трикотажних виробів також є у лінійках від O.Taje, у патріотичних синьому та жовтому кольорах.

ДЕНІМ

Джинсові шорти є вічною класикою. Такі шорти легко поєднувати з різними елементами гардероба, а також вони є довговічними і завжди актуальними. Бренд Kseniaschnaider дещо переосмислив звичне уявлення про джинсові шорти та представив дроп 2 в 1: додавши до шортів шар лляних боксерів.

За матеріалами Vogue UA.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Широкі джинси, лляна сукня та патріотична футболка: складаємо капсульний гардероб на літо

Міні, трикотаж чи низька посадка: найтрендовіші моделі спідниць цього літа

Як стилізувати вишиванку у повсякденний гардероб

«Її одягає весь сучасний світ»: з чим поєднувати вишитий одяг

Найтрендовіші шовкові хустини від українських брендів, які стануть мастхевом вашого гардеробу

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy
alizeegamberini-scaled-e1711013700888
diadia_men10-copy-copy