#MUSTHAVE на літо: обираємо шорти від українських брендів

Цей елемент гардероба є незмінним у літньому гардеробі кожної модниці, адже шорти – це зручно, стильно та універсально. Українські дизайнери представили достатню кількість шортів у власних колекціях, тому ділимося добіркою найтрендовіших варіантів на літо.

ЛЬОН

Без жодних сумнівів, лляний одяг є одним з найпопулярніших. Все завдяки легкості та універсальності матеріалу. Багато українських дизайнерів звернулися до лляних мотивів у власних колекціях. У Must Have можна знайти вільні лляні шорти у фісташковому, світло-жовтому та блакитному відтінках, а Sleeper пропонує легендарний костюм Atlanta, у якому доступні лляні шорти як базових, так і яскравих кольорів, які можна комбінувати з улюбленими сезонними речами.

КОТОН

Котонові шорти з високою посадкою у бежевому кольорі представлені у The body wear, у шоколадному – в Katsurina, а також у костюмі «МРІЯ» від Cher’17. Такі шорти вдало поєднуватимуться з легкими блузами, футболками та будуть вдалим елементом як для офісних аутфітів, так і для прогулянок з друзями.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Міні, трикотаж чи низька посадка: найтрендовіші моделі спідниць цього літа

ТРИКОТАЖ

Ще один практичний матеріал, який відомий своєю універсальністю та зносостійкістю. Шорти з широкою резинкою та вільним кроєм представлені у Must have. Різноманіття трикотажних виробів також є у лінійках від O.Taje, у патріотичних синьому та жовтому кольорах.

ДЕНІМ

Джинсові шорти є вічною класикою. Такі шорти легко поєднувати з різними елементами гардероба, а також вони є довговічними і завжди актуальними. Бренд Kseniaschnaider дещо переосмислив звичне уявлення про джинсові шорти та представив дроп 2 в 1: додавши до шортів шар лляних боксерів.

За матеріалами Vogue UA.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Широкі джинси, лляна сукня та патріотична футболка: складаємо капсульний гардероб на літо

Міні, трикотаж чи низька посадка: найтрендовіші моделі спідниць цього літа

Як стилізувати вишиванку у повсякденний гардероб

«Її одягає весь сучасний світ»: з чим поєднувати вишитий одяг

Найтрендовіші шовкові хустини від українських брендів, які стануть мастхевом вашого гардеробу

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
82a8892e1111111111111111111
Frame 280
photo 37 copy
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy