Найтрендовіші колірні поєднання літа 2022

Літо – час яскравих рішень. Спробуйте поєднати в своїх образах фіолетовий з салатовим, фуксію з помаранчевим, а червоний з рожевим. І не забудьте про наймодніше колірне поєднання 2022 року – синій із жовтим у будь-яких комбінаціях та пропорціях. І хоча у багатьох від початку війни не підіймається рука одягнути щось яскраве, все ж не варто цуратися життєрадісних та оптимістичних кольорів – нам всім не завадить впустити яскраві барви в образи в очікуванні перемоги.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тренд літа: що таке кроше та як його носити

ЖОВТИЙ + БЛАКИТНИЙ

Кольори українського прапору – це не лише символ незламності та нескореності. Поєднання жовтого й блакитного також назвали поєднанням року за версією Інституту кольору Pantone. І, звісно, модна індустрія підхопила цей тренд миттєво. Відтепер відтінки жовтого та блакитного майорять усюди. Стилізуйте образи у цих відтінках так, як цього потребує серце й душа, позаяк жовто-блакитний образ – це про щось більше, ніж просто стильний лук.

ПОМАРАНЧЕВИЙ + РОЖЕВИЙ

Помаранчевий – справжній колір прийдешнього літа. Насичений та яскравий, він однаково гарний як соло, так і в поєднанні з яскравими відтінками. Щоб створити трендовий образ, спробуйте поєднати його рожевим. Стилізуйте сукню або костюм в рожевому кольорі та доповніть їх помаранчевими аксесуарами. Обирайте ту насиченість цих кольорів, яка вам до душі: однаково хороші і поєднання яскравої фуксії з помаранчевим кольором, і мікс із пастельних відтінків.

ЗЕЛЕНИЙ + ФІОЛЕТОВИЙ

Зелений, як і раніше, очолює рейтинг найбажаніших кольорів, проте в цьому сезоні дизайнери радять носити його в парі з фіолетовим відтінком Very Peri. Це саме той колір, який наприкінці 2021 року команда Інституту кольору Pantone назвала наймоднішим кольором 2022-го. Особливо добре ці кольори працюють у поєднані чітких силуетів та романтичних мотивів. Наприклад, у випадку брючного костюма та розслабленої блузи або поєднання зеленого жакету із фіалковим топом. Втім, якщо ви оберете фіолетову лаконічну сукню і доповните її смарагдовим взуттям або сумкою, це теж буде дуже влучно.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Антитренди 2022: луцька стилістка розповідає, яких речей варто позбутись у цьому році

Які кольори варто обирати у 2022 році

Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2022 року

ANTI-AGE КОЛЬОРИ: які відтінки можуть додати кілька зайвих років

Літні тренди в образах волинських інфлюенсерок

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
82a8892e1111111111111111111
Frame 280
photo 37 copy
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy