Швидко та якісно: чому вам варто обрати швейну майстерню DANYLIUK FASHION EXCLUSIVE

У вашому гардеробі точно є річ з маленьким та незначним дефектом, який відштовхує та сковує у створенні стильних образів. Це поширена проблема багатьох жінок. Порвалися джинси, ненавмисно пропалили улюблену кофтинку, міль зіпсувала дорогу шубу чи зламався замок на куртці? Не поспішайте викидати цю річ. Принесіть все у швейну майстерню DANYLIUK FASHION EXCLUSIVE і професіональна команда поверне їм життя та новий привабливий вигляд.

У ваших мріях точно є річ, яку хочеться створити за індивідуальним ескізом, та тішитись унікальністю та неповторністю свого образу. DANYLIUK FASHION EXCLUSIVE – місце, де створюють одяг, який надихає на вдосконалення себе. Де створюють речі для яскравих, сильних та самодостатніх особистостей. Де створюють одяг, в якому ви відчуваєте себе особливою!

ШВЕЙНА МАЙСТЕРНЯ ПРОПОНУЄ:

  • пошиття ваших колекцій одягу;
  • ремонт одягу;
  • пошиття одягу на замовлення;
  • пошиття спецодягу на замовлення;
  • продаж фурнітури;
  • пошиття корпоративного одягу.

Майстрині DANYLIUK FASHION EXCLUSIVE допоможуть продовжити життя улюбленим речам, відремонтувати одяг або створити ексклюзивний виріб за індивідуальним ескізом. Вшити костюм, відремонтувати джинси, підшити штани, замінити підкладку або блискавку, відремонтувати пухову куртку, замінити кнопки або ґудзики на дитячому одязі. Будьте певні, що ваш одяг буде в надійних руках.
Також у швейній майстерні ви можете пошити омріяну річ за індивідуальним ескізом або ж створити колекцію власного одягу. Ви можете довіряти швейній майстерні цей важливий процес та бути спокійними, що все буде виконано швидко та якісно.

ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ

Власні ескізи, неповторна гарнітура та поєднання кольорів. Довіртесь професіоналам швейної майстерні DANYLIUK FASHION EXCLUSIVE та будьте певні, що ваше вбрання буде лише в одному екземплярі. Індивідуальний пошив підкреслить усі грані вашого характеру та особистості.

ПРОФЕСІОНАЛІЗМ

Високий професіоналізм майстринь дозволяє виконувати різноманітні замовлення з пошиття одягу, ремонт фурнітури будь-якої складності. Все якісно та вчасно. Для створення ексклюзивного одягу тут знімають безліч мірок, фотографують клієнта, щоб кінцевий результат задовольнив усі потреби та бажання.

ЯКІСТЬ

Якісний одяг – це комфорт, впевненість та довговічність. У своїй роботі команда DANYLIUK FASHION EXCLUSIVE використовує лише високоякісні матеріали, фурнітуру та тканини.

Адреса: м. Луцьк, ТЦ «Ювант», бутик № 101, № 120.

Графік: вівторок-неділя, з 10:00 до 17:00.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Літній розпродаж у Danyliuk Store до -50%: що придбати

LUXURY PRESENT: ідеї для подарунка від DANYLIUK STORE

Літні тренди в образах волинських інфлюенсерок

Який літній жіночий одяг представлений у волинських брендів?

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
IMG_0539
gorn ceramics
2
F7ykwглв11111111
gattorre-jef-claesп
-сайт-new (2)11111111
IMG_65111
ad4f49d96a6e111111111111
ann haustova
cy9n591глв1111111