SUMMER LOOK: складаємо стильний образ на літо з луцькими брендами

Капсульний гардероб – це ідеальне рішення у будь-яку пору року. Особливо влітку, позаяк так хочеться швидко накинути те, що було в шафі та мати стильний вигляд. Коли ви оберете для себе базові речі для капсули, вони легко міксуватимуться між собою та допоможуть заощадити ваш бюджет.

Цього сезону пропонуємо звернути увагу на зручні джинси, білі базові футболки, бавовняні сукні, зручні туфлі для вечірніх прогулянок і, звісно, ж стильні окуляри для ефектних виходів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Широкі джинси, лляна сукня та патріотична футболка: складаємо капсульний гардероб на літо

ДЖИНСИ

INSTAGRAM: @kors_yulia_style_shop

Джинси – базовий елемент гардероба, який має чудовий вигляд як з діловими жакетами, так і шовковими блузами. Цього сезону пропонуємо взяти на замітку джинси, які не обмежуватимуть ваших рухів. У шоу-румі @kors_yulia_style_shop є великий вибір джинсів на будь-який смак. А також ви зможете підібрати там топ, сорочку або жакет, які доповнять ваш образ.

Адреса: м. Луцьк, вул. Єршова, 11, 5 поверх, 505 офіс.
Телефон: +38 (099) 262 30 79.

 

 

МЕРІ ДЖЕЙН ВІД ІКОС

INSTAGRAM: @ikos_shoes

У літній час особливо важливо правильно вибрати взуття: щоб не було парким, не натирало ніг і обов’язково поєднувалося з вашою стильною капсулою. Зробити ставку краще на зручну та практичну літню колекцію від Ікос. Наші фаворити – Мері Джейн, які натхненні образами квітів.

5 ніжних кольорів літа (білий, жовтий, чорний, рожевий та синій), квадратний носок та тоненький ремінець – усе, що потрібно для ідеального взуття на літо. Колодка та підошва створювались у Львові, комплектувальні для цієї моделі також українські. Сьогодні для Ікос це вкрай важливо.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перші оксфорди для тата й кед, який створили в Телеграмі: модельєрка Ікос Іванна Ковальчук про життя в майстерні та 70 операцій виробництв

 

 

СТИЛЬНІ БРЕНДОВІ ОКУЛЯРИ

Окуляри – хоч і маленький, але дуже важливий елемент модного літнього образу. За допомогою стильних окулярів навіть найлаконічніша сукня заграє новими барвами, а діловий костюм стане доречним на вечірньому заході.

Зверніть увагу на стриману модель, як у Дженіфер Лопес, на яскраві різноколірні варіанти, які точно подарують вам гарний настрій, або вишукані масивні, що наближають почуття довгоочікуваного відпочинку.

У @sun.glasses13 ви знайдете широкий асортимент брендових окулярів у наявності, а також зможете замовити свої особливі окуляри індивідуально.

INSTAGRAM: @sun.glasses13

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Як стилізувати вишиванку у повсякденний гардероб

Образ у стилі мінімалізм: 10 порад від стилістки

Розбір гардеробу: основні правила від стилістки

Економія грошей та місця у шафі: все про капсульний гардероб від стилістки

Який елемент одягу змушує образ мати «дорогий» вигляд? 7 порад від стилістки

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy
alizeegamberini-scaled-e1711013700888
diadia_men10-copy-copy