Як створити літній образ для міста?

Влітку особливо хочеться одягатися так, аби не було надто спекотно та водночас стильно. Луцька стилістка Ольга Скришевська ділиться практичними порадами про те, як створити комфортний образ для міста.

ЩО ФОРМУЄ МІСЬКИЙ СТИЛЬ?

Передусім переважною частиною населення в місті є офісні працівники. Вони й складають загальну картину міського стилю. Навіть якщо ви не працюєте в офісі, все ж варто придивитися ближче до наступних схем в образах, тому що це максимально комфортні і суперстильні комбінації, які можна носити на щодень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Образ у стилі мінімалізм: 10 порад від стилістки

Жилетка + будь-який низ (шорти, штани, джинси, спідниця)

Жилетка – це суперуніверсальна річ, яка точно впишеться у будь-який сучасний гардероб. І найголовніше, їй не притаманна сезонність. Влітку ми носимо її на оголене тіло, а взимку – на сорочку чи лонгслів.

Сорочка вільного крою + низ (шорти, штани, спідниці)

Така сорочка є у кожного в гардеробі і складно не оцінити її багатофункціональність. Вибір кольору залишається за вами, головне – це вільний фасон сорочки. Її можна носити як самостійну річ, так і як верхній шар літом, коли хочеться приховати занадто відверте декольте, або ж ця річ може вас врятувати від пекельних сонячних променів.

Брючний костюм із льону

Або ж просто з іншої легкої тканини. Він класно поєднується з іншими вищеназваними речами. Варто підібрати лише ту кольорову гаму, яка наявна у вашому гардеробі. І ви забудете про проблему: «Що одягнути на роботу?». Якщо спека у вашому місті присутня завжди, такий костюм можна замінити на варіант з шортами-бермудами і кроп-піджаком.

Сатинова спідниця + футболка, сорочка, топ

Легка спадаюча сатинова спідниця, особливо довжини міді – це база, непідвладна сезонам. Вона впишеться у будь-який гардероб, як взимку, так і влітку. Також це ідеальна річ для відпустки, вечірніх прогулянок.

Костюм в піжамному стилі

Те, на що я би хотіла звернути особливу увагу. Це не зовсім офісний дрес-код. Але якщо ви плануєте ваші вечірні зустрічі з друзями, то це ідеальний образ. Ці костюми прийшли на заміну звичайним трикотажним, щоб додати вашому образу нотку шику. Знову ж таки, варіантів поєднання є безліч. Костюм можна використовувати і як кожну річ окремо, поєднавши брюки з сорочкою і піджаком, а сорочку зі спідницею чи шортами-бермудами.

INSTAGRAM: @oliaskrysh

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Як стилізувати вишиванку у повсякденний гардероб

Який верхній одяг обрати навесні 2022 року: розповідає стилістка

Обираємо ювелірний гардероб разом з українською стилісткою

Широкі джинси, лляна сукня та патріотична футболка: складаємо капсульний гардероб на літо

Трендові літні комбінації в streetstyle образах

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Frame 280
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy