Як стилізувати вишиванку у повсякденний гардероб

Вишиванка є не просто елементом традиційного одягу українців, а й сакральною річчю, в якій зашифровані генетичні коди не одного покоління. Вишиті сорочки одягали як у будні, так і в святкові дні. В різні історичні періоди популярність вишиванки залишалася незмінно високою: її носили козаки, інтелігенція, політичні та культурні діячі. За часів незалежності вишиванка стала поширеною серед усього населення. А зараз її з гордістю носять у всьому світі, висловлюючи солідарність з українським народом. Пропонуємо підбірку з натхненням та рекомендаціями щодо вдалого стилізування вишиванки у повсякденний гардероб.

ВИШИВАНКА + ДЕНІМ

Поєднання вишиванки з джинсами стало класикою серед сучасної молоді. Сорочку можна заправляти в джинси, а також носити навипуск. На контрасті з денімом вдало виглядатимуть вишиванки у помаранчевих, зелених, жовтих тонах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Який верхній одяг обрати навесні 2022 року: розповідає стилістка

СУКНЯ-ВИШИВАНКА + АКСЕСУАРИ

Сукня з елементами вишивки оригінально виглядає у поєднанні зі спортивним взуттям: кедами, кросівками тощо. Гармонійно виглядає поєднання з босоніжками та взуттям на низькому ходу. Також образ можна доповнити за допомогою аксесуарів, зокрема, плетеної сумки чи панами, виконаної у техніці кроше.

ВИШИВАНКА + ШТАНИ

У березні увага світової спільноти була прикута до образу іспанської королеви Летиції, яка з’явилася на публіці у вишиванці та класичних чорних штанах, доповнивши образ широким ременем. Таке поєднання вдало виглядатиме під час офіційних зустрічей чи на роботі.

ВИШИВАНКА + СПІДНИЦЯ

Обираючи спідницю до вишитої сорочки не обмежуйте себе у формах та матеріалах. Вишиванки прекрасно поєднуються як зі спідницями-олівцями, так і зі спідницями-годе. Такий лук можна одягати як на щодень, так і у святкові дні, поекспериментувавши із кольорами та візерунками.

ФОТО: ETNODIM, Varenyky Fashion, Vita Kin

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Образ у стилі мінімалізм: 10 порад від стилістки

Головна роль: з чим носити джинсову спідницю

З чим поєднувати вишиванку: 5 стильних способів від бренду вишитого одягу «Vovna»

Відомі українські чоловіки, що вступили до лав ЗСУ

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy
alizeegamberini-scaled-e1711013700888
diadia_men10-copy-copy