Гід найстильнішими пуховиками сезону осінь-зима 2020/2021

Показник термометра змусив нас дістати з шафи минулорічний пуховик та з сумом згадати яскраві літні образи. Щоб не занурюватись в меланхолію, прокрастинацію та апатію, варто знайти нестандартний пуховик, який тішитиме вас до кінця зимового сезону.

Цієї зими дизайнери й далі експериментують з фасонами й відтінками пуховиків, пропонуючи у своїх колекціях нарочито об’ємні моделі, вкорочені варіанти, пуховики-кейпи, довгі пальта, у які можна вкутатися немов у ковдру, стегані куртки та яскраві моделі, що покращать настрій у похмурий зимовий день. Тому з такими моделями ви будете мати стильний вигляд, також хороший настрій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 5 головних трендів сезону осінь-зима 2021/2022 в образах українських інфлюенсерок

5 головних трендів сезону осінь-зима 2021/2022 в образах українських інфлюенсерок

СТЕГАНИЙ ВЕРХ

Стеганий тренд увірвався у світові тренди ще на початку 2021 року, проте не втомлюється стримувати перші позиції. Дизайнери почали робити стеганими не тільки сумки, а й теплий верхній одяг: пальта, жилети, бомбери й пуховики. Стегані пуховики мають безліч переваг: вони набагато легші в носінні, менш об’ємні й, безсумнівно, мають елегантніший вигляд, на відміну від інших моделей. Отримати порцію стеганого натхнення можна у Sea, Miu Miu, Barbara Bui, Raf Simons і Longchamp.

БІЛЬШЕ ОБ’ЄМУ

Мабуть, найуніверсальніша річ у зимовому гардеробі, – об’ємний пуховик, який ніби навмисно більший на декілька розмірів. Завдяки додатковому простору можна додавати нотки багатошаровості та поєднувати з усіма речами. Зверніть увагу на білосніжний варіант від Louis Vuitton, який освіжить ваш гардероб, пуховик Tom Ford із чорного оксамиту та червоних дутих курток Balenciaga і Khaite.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вдалий тандем: як одягати сукню з пуховиком

Вдалий тандем: як одягати сукню з пуховиком

ЯСКРАВІ КОЛЬОРИ ТА ПРИНТИ

Такі моделі стануть найкращими антидепресантами у холодну й вітряну погоду та яскравим акцентом у ваших образах. Якщо вже маєте в гардеробі пуховик у класичній колірній гамі, тоді яскравий пуховик – це мастхев вашого зимового гардероба. Приміряйте пухову лаковану куртку MSGM насиченого бузково-рожевого відтінку, вдягніть укорочений пуховик Dolce&Gabbana в кольоровий анімалістичний принт або поповніть свій арсенал довгим пальтом Balmain флуоресцентного відтінку.

УЛЬТРАКОРОТКІ

Якщо ви досі вагаєтеся щодо купівлі вкороченого пуховика, то будьте певні: він практичніший, ніж здається на перший погляд. Коротка дута куртка стане ідеальним доповненням до штанів із завищеною талією і трикотажних суконь. Ви також можете носити його з вечірніми сукнями, як роблять streetstyle-зірки й топмоделі, серед яких Белла Гадід, Гейлі Бібер та Дуа Ліпа. У цьому сезоні Jacquemus показали червоний ультракороткий пуховик, Givenchy створили акцент на високих комірцях, а Balmain представили модель, яку створили за типом бомбера.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зима близько: як обрати правильний верхній одяг

Зима близько: як обрати правильний верхній одяг

КЕЙПИ

Звична інтерпретація пальт-кейпів (монолітні вовняні накидки з отворами для рук) перекочувала на пуховики. Michael Kors Collection прикрасили сірий об’ємний пуховик змійками, розміщеними на рукавах, завдяки чому цю куртку можна носити відразу двома способами. Toga запропонували білий пуховик-кейп середньої довжини, а Louis Vuitton зробили отвори для рук в об’ємній пуховій накидці з великими плечима.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Як обрати термобілизну?

Балаклава – найтрендовіший головний убір цієї зими

Теплий мастхев: які светри будуть актуальними у сезоні осінь-зима 2021/2022

Тепло та стильно: як носити шарф наприкінці осені

Зимові сукні, які повинні бути у вашому гардеробі

This is Katsurina: все про еволюцію бренду

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Frame 280
photo 37 copy
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy