«Born in Ukraine»: бренд L’eskizzo презентував благодійні костюми у національних кольорах

Український бренд структурного одягу L’eskizzo презентував літню колекцію, яка присвячена Україні та називається «Born in Ukraine». Незважаючи на важкий час, L’eskizzo продовжують працювати та йти обраним шляхом, фокусуючись на створенні бездоганних костюмів.

Літня колекція бренду виконана з легких натуральних тканин. Основою для неї став чистий льон, льон в поєднанні з шовком, а також район або, як його ще називають, віскозний шовк.

Головний фокус літньої капсули – блакитний та жовтий лляні костюми та кроп-топи з жовто-блакитними бретелями. Створюючи ці речі, команда бренду прагнула висловити свою любов до Батьківщини та показати всьому світові, що Україна насправді – сильна, вільна, красива та незалежна.

«Робота над цією колекцією для нас була нелегкою. Наша команда була розкидана по різних містах і країнах, але мови про те, щоб зупинити діяльність бренду, в нас не було. Весь прибуток від продажу блакитного та жовтого лляних костюмів ми передамо до благодійного фонду Маші Єфросиніної «Фонд Маша», який зосереджується на гуманітарній допомозі жінкам, дітям, людям похилого віку та людям з інвалідністю усіх вікових категорій», – розповідає засновниця бренду Світлана Філюк.

Серед головних відтінків літа 2022 також яскраві рожевий та синій і нейтральні молочний та білий. Традиційні костюми L’eskizzo пропонують доповнювати топами та вкороченою сорочкою.

Літня колекція українського бренду вже доступна до замовлення на сайті.

INSTAGRAM: @leskizzo

@masha.foundation

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

COLORS OF SUMMER: новий літній дроп бренду O.TAJE

Широкі джинси, лляна сукня та патріотична футболка: складаємо капсульний гардероб на літо

Трендові літні комбінації в streetstyle образах

Панама, хустина та бейсболка: найтрендовіші головні убори цього літа

#MUSTHAVE на літо: обираємо шорти від українських брендів

Міні, трикотаж чи низька посадка: найтрендовіші моделі спідниць цього літа

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy
alizeegamberini-scaled-e1711013700888