Summer is here: літня колекція бренду German Apparel

Український бренд German Apparel презентував літню колекцію під назвою Summer is here. Вона об’єднала в собі два різних за настроєм дропи: Inspiration – для літніх особливих образів та Basic – для повсякденного життя.

«Хоча більшість з нас досі живе в лютому, літо вже тут, і ми створили цю колекцію, щоб повернути себе та наших клієнтів до життя. Щоб вони відчули легкість, жарке сонце, запах трави під ногами, смак черешні. Ти тут. Ти зараз. Ти живеш», – говорить засновниця бренду Валерія Цимбал.

German Apparel залишається вірним своїм принципам та створює одяг, який не заважає бути собою. В літній колекції це виражається в натуральних тканинах та вільному крої речей. Основою дропу Inspiration стали лляні оверсайз костюми з шортами та спідницями на запах, а також кімоно й сукні-комбінації з тенселу в двох варіантах: міні та максі.

У дропі Basic можна обрати бавовняні сукні-футболки, майки, футболки, велосипедки, шорти та штани вільного фасону. Також у цьому сезоні бренд вперше презентував купальник з біфлексу.

Палітра відтінків, яка лягла в основу моделей, сповна передає літню сонячну атмосферу. Насичений помаранчевий, лимонний, ніжний рожевий та небесно-блакитний – основні кольори цього сезону для German Apparel. Завдяки універсальності моделей, речі з колекції легко міксувати між собою, щоразу створюючи нові образи.

Літня колекція українського бренду вже доступна на сайті.

INSTAGRAM: @german.apparel

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

«Born in Ukraine»: бренд L’eskizzo презентував благодійні костюми у національних кольорах

COLORS OF SUMMER: новий літній дроп бренду O.TAJE

Який літній жіночий одяг представлений у волинських брендів?

Де купувати літній жіночий одяг у Луцьку

SUMMER TIME: найтрендовіші варіанти літніх суконь від українських дизайнерів

 

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
ad4f49d96a6e111111111111
ann haustova
cy9n591глв1111111
T95_TAYLOR_K201320-006_MAIN-MODELS_01-RGBо
завантаженнят
1_
32 (1)
pedicure
PYJAMAZZZ240511111111головна
HUKH_12