Готуємося до осені: які легкі куртки в тренді?

Нескінченний потік новин, швидкий ритм життя і ось – уже останній місяць літа. І навіть якщо вам здається, що ще достатньо часу до початку осені, радимо завчасно почати підбирати гардероб. На модних показах цьогоріч дизайнери схиляються до практичності, тому надихаймося і підбираємо варіант, який найбільше до душі.

ВІТРІВКА

Ще донедавна вітрівка вважалася суто спортивним одягом через відповідний крій. Її поєднували тільки з джинсами і спортивними штанами. Однак, зараз дизайнери пропонують безліч креативних рішень. Вітрівки представлені в найрізноманітніших фасонах: від повсякденних моделей в стилі casual, до неординарних варіантів з розрізами і вставками із замками.

БОМБЕР

Куртка, яка прийшла до нас з військового гардероба, вже не один сезон є вибором модниць і модників з усього світу. Все завдяки її практичності та функціональності. Мінімалістичні, з принцами чи блискітками – обирати вам.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Війна та мода: речі, які ми запозичили з військового гардероба

БАЙКЕРСЬКИЙ ВАЙБ

Естетика байкерів також надихає дизайнерів вже не перше десятиліття. Косухи та шкірянки – вже в минулому. Цього сезону надихаємося Формулою 1 та куртками гонщиків.

ДЕНІМ

Вічна джинсова класика, яка з року в рік підкорює серця модниць. Куртка з деніму – ідеальний варіант для вечірніх осінніх прогулянок та побачень. Її легко комбінувати та створювати нові й нові аутфіти.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Широкі штани: з чим поєднувати практичний тренд літа

Найтрендовіші колірні поєднання літа 2022

Антитренди 2022: луцька стилістка розповідає, яких речей варто позбутись у цьому році

Стильна деталь цього літа: як носити аксесуари з перлами

Джорти, боксери та бермуди: з чим носити найстильніші моделі шортів цього літа

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Frame 280
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy