«Я сказала так»: тренди весільних суконь 2022 від світових і українських дизайнерів

Тренди весільних суконь 2022 року наповнені практичністю: наречені все частіше обирають сукні, які легко можна одягнути не лише на весілля. Лелітки, бісер та вишивка нікуди не зникає, проте чисті лінії, лаконічний крій, довжина міді та білизняний стиль набувають нового значення.

Розглядаємо головні тренди весільних суконь у 2022 році та надихаємось варіантами образів від відомих брендів.

МІНІМАЛІЗМ

Мінімалістичні білі сукні ніколи не вийдуть з моди. Лаконічні лінії, шовкові тканини, тоненькі бретелі, довжина міді та білизняний стиль. Щосезону дизайнери демонструють моделі у стилі мінімалізм, які можна одягнути не лише на весільну церемонію. Поєднуйте сукню-комбінацію з жакетом на романтичне побачення, з джинсовою курткою та кросівками на прогулянку містом. Додайте до образу перлове кольє, сумку з пір’ям та сатинові балетки і впевнено крокуйте назустріч своєму щастю.

ПІР’Я

Пір’я на рукавах, на декольте, на подолі сукні, на спідниці та на шлейфі. Пір’я може прикрасити будь-яку частину сукні, створивши ніжний образ. Якщо вам хочеться додати більше пір’я у свій образ, то вам неабияк пощастило, адже цей легкий і святковий декор став у дизайнерів головним об’єктом обожнювання. Варіацій безліч: від мінісуконь з пухнастим декором і довгою знімною спідницею до пишних з довгими рукавами, всипану пір’ям по периметру. Такий грайливий образ радимо вибрати як другу весільну сукню, коли офіційна частина вже закінчилася і настав час танцювати.

ОБ’ЄМНІ РУКАВИ

Торік ми могли спостерігати бум на топи з об’ємними рукавами. Цей тренд настільки сміливо увійшов у наш гардероб, що цьогоріч весільна мода не могла оминути його у своїх колекціях. Дизайнери почали прикрашати ними як пишні «королівські» сукні, так і образи, що повторюють силует нареченої. Не хвилюйтесь, що такий пишний елемент додать вам декілька зайвих кілограмів та зробить ваш образ масивним. Навпаки. На тлі великих елементів сукні силует стане більш крихким і витонченим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Про розлучення, зниження лібідо та взаємини на відстані під час війни – розповідає Елліс Мурр

БРЮЧНИЙ КОСТЮМ

Нині жінки все частіше обирають елегантний брючний костюм, ніж традиційну весільну сукню. Так, практичність сьогодні – понад усе. Серед українських жінок тренд на весільні брючні костюми задала тернопільська інфлюенсерка Аліна Френдій. Завдяки її невдалим пошукам знайти ідеальний брючний костюм на своє весілля, Аліна створила власний бренд TOTÉ. Найпопулярнішою позицією, звісно, є молочний брючний костюм, які українки обирають на свою весільну церемонію.

Більше про історію бренду можна дізнатись ТУТ.

Якщо ви прихильниця альтернативних варіантів, рекомендуємо звернути увагу на короткі комбінезони, які доповнюють спідницею зі шлейфом, та сукню-жакет.

КЕЙП

Кейп – це гібрид фати та накидки. Більшість дизайнерів відмовляються від традиційних кейпів на користь небанальних. До прикладу, ви можете обрати сукню з ніжною накидкою з квітковими бутонами, сукню у стилі мінімалізм з рукавами до підлоги або весільний наряд з вуальним кейпом на одне плече.

За матеріалами Vogue UA.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Уніксексова лінія одягу: український бренд FROLOV продовжує досліджувати сексуальність

Який верхній одяг обрати навесні 2022 року: розповідає стилістка

Математика кохання: 5 книг, які допоможуть розуміти партнера краще

Образ у стилі мінімалізм: 10 порад від стилістки

 

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Frame 280
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy