Як облаштувати однокімнатну квартиру у новобудові

Ви давно мріяли і ось нарешті це трапилося: ви придбали квартиру в новобудові. Панорамні вікна, сучасний будинок, затишна та багатофункціональна територія, куди хочеться повертатися. Але з іншого боку, виникає питання щодо того, як правильно використати простір, як облаштували приміщення. З чого ж почати? Їхати в магазин і закуповувати матеріали, чи переглядати Pinterest, думати, де зберігати пилосос та прасувальну дошку та як обрати колір стін? Редакція Space mag. вирішила полегшити ваше життя після купівлі квартири. Разом із житловим комплексом бізнес-класу «Традиція» демонструємо дизайн-проєкти від дизайнера та візуалізатора Романа Шумчука, які можна інтерпретувати до планувань комплексу.

ПРО ЖК «ТРАДИЦІЯ»

ЖК «Традиція» – проєкт бізнес-класу забудовника «Голдіс Буд», що займає преміальну локацію із розкішними панорамними краєвидами та зручною інфраструктурою.

Житловий комплекс бізнес-класу «Традиція» розташований у с. Зміїнець на вул. Митна, 2. Цей район – один із найперспективніших, з чудовою інфраструктурою та налагодженим транспортним сполученням. Доїхати до центру міста можна всього за 5-7 хвилин. На території ЖК знаходиться фруктовий сад, алея троянд, екозона, а поруч – ставки, що дозволяє проводити більше часу в гармонії з природою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «ЖК «Атлант» – трендсетер у сфері нерухомості у Луцьку», – забудовник Сергій Сажієнко

«ЖК «Атлант» – трендсетер у сфері нерухомості у Луцьку», – забудовник Сергій Сажієнко

Також тут є унікальна пропозиція для власників бізнесу. На перших поверхах розташовані комерційні приміщення різноманітних планувань, які мають окремі входи та панорамне скління. Нежитлові приміщення мають безліч переваг, адже це локація з низькою конкуренцією, де велика кількість потенційних клієнтів.

А одна з цінностей житлового комплексу – це просторі планування, у яких хочеться створювати затишок та атмосферу. Навіть однокімнатне житло тут – це багатофункціональний простір, куди вам захочеться повертатися після важкого робочого дня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Квартири у ЖК «Атлант» та ЖК «Традиція» – вигідна інвестиція у майбутнє

Квартири у ЖК «Атлант» та ЖК «Традиція» – вигідна інвестиція у майбутнє

РЕКОМЕНДАЦІЯ

Передусім варто поставити питання самому собі щодо того, що важливо для вас. Для великої сім’ї однокімнатна квартира не зовсім підійде, натомість тим, хто працює з дому чи постійно у відрядженнях, варто звертати увагу на абсолютно інші планування. Тому і перед купівлею, і перед створенням дизайн-проєкту чи самостійним облаштуванням приміщення, візуалізуйте свій типовий день. Це допоможе визначитися з необхідними зонами у квартирі.

Для однокімнатної квартири підійде варіант кухні-вітальні. Можна спробувати розташувати меблі у незвичайних ракурсах. М’яку зону, наприклад, можна розмістити навколо журнального столика, залишивши простір з інших сторін. Якщо вирішили створити відкритий простір, то зонуйте його за допомогою світла чи перегородок, мобільних стелажів, кольору, фактури та матеріалу покриття підлоги.

У цьому плануванні можна ідеально розмістити робочу зону з місцем для комп’ютера, яка стане стильною локацією для створення нових ідей та проєктів. У випадку із дизайн-проєктом від Романа Шумчука, замість робочого місця розташували м’яке крісло для повного релаксу за читанням книги чи для прослуховування улюблених подкастів з чашкою чаю.

У санвузлі можна розташувати підвісний унітаз, ванну, умивальник з підвісною тумбою, сушарку на рушники. Це рішення для тих, хто розуміє аспекти сучасного дизайну та бездоганної кімнати. Додайте до цього комфорт – ця примха цивілізації вартує того, щоб інтерпретувати її у вашій оселі. За потреби на місці душової кабінки можна встановити пральну машину, а сам душ зробити у ванній. І це буде більш практично, адже без неї не обійтися у жодній домівці.

У деяких варіантах планувань можна створити затишок завдяки легким розсувним перегородкам, як розділяють приміщення на дві зони – вітальню та спальню. Тому в дизайн-проєкті повинен бути і диван, на якому можуть присісти гості, і повноцінне двоспальне ліжко, на якому буде зручно спати, а також телевізор.

Проєкт кухні передбачає велику витяжку, вбудовану в стільницю, а також плиту. Холодильник та освітлення мають бути розташовані вдало та не псувати загальний інтер’єр. Кожна окрема функціональна зона повинна мати індивідуальне освітлення, тому в однокімнатних квартирах не вітається лише верхнє освітлення. Воно може стати акцентом для того, щоб виділити одну або кілька зон у приміщенні. Звісно ж, обов’язково варто відшукати місце для повноцінного стола зі стільцями.

Варто обирати меблі для майбутнього помешкання в одному стилі та дотримуватися правил симетрії. Якщо експериментуєте без досвіду і без допомоги фахівця, то є ризик отримати не зовсім довершений варіант у результаті.

Лаконічний простір кухні-вітальні, який максимально зберігає ваш простір. Такі приміщення – це завжди про універсальність та дотриманість єдиного стилістичного напрямку, оскільки об’єднане приміщення покликане поєднати та робочу зону, де готують їжу, і обідню зону, а ще зону для відпочинку і розваг. Для зони відпочинку потрібен комплект м’яких меблів.

Відштовхуючись від власних смакових переваг, можна обрати кухонні шафи та м’які меблі в одній кольоровій гамі. Але головна вимога до інтер’єру – він повинен створювати єдиний повноцінний образ, де різні функціональні зони – частини одного цілого. Дизайнер у цьому проєкті віддав перевагу світлим тонам квартири. У зоні вітальні їх підкреслюють гірчичний диван, а також дерев’яні елементи.

Основний колір підсилює система освітлення, зокрема й підсвічування біля узголів’я ліжка. Фрагментом між кухнею та вітальні може стати обідній стіл зі стільцями, розташований на кордоні обох зон. У проєкті від Романа Шумчука цю роль на себе перебрала барна стійка зі стільцями.

Для санвузла дизайнер обрав невагомість. Це, безперечно, насолода для очей. Фантастичний зовнішній вигляд, більше повітря і місця в кімнаті, акуратність і втілення модних тенденцій – це все про ванну у темній палітрі. Від очей приховані також комунікації – перед вами лише панель з двома режимами зливу води. Натомість невагому раковину можна вбудовувати в меблі, не кажучи вже про те, щоб встановити під нею пральну машину, тумбу або кошик для білизни.

Відділ продажу ЖК «Традиція» знаходиться за адресою: с. Зміїнець, вул. Митна, 2.

Деталі за телефоном: + 38 (095) 090 08 88.

INSTAGRAM: @tradition.lutsk

INSTAGRAM: @romashumchuk

МАТЕРІАЛ ЗА ТЕМОЮ:

ТОП-5 новобудов комфорт-класу у Луцьку

Квартири у ЖК «Атлант» та ЖК «Традиція» – вигідна інвестиція у майбутнє

«ЖК «Атлант» – трендсетер у сфері нерухомості у Луцьку», – забудовник Сергій Сажієнко

Фруктові сади та бігові доріжки поруч: де придбати таке житло у Луцьку

ТОП-5 новобудов бізнес-класу у Луцьку

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
82a8892e1111111111111111111
Frame 280
photo 37 copy
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy