ХОЧУ/МОЖУ: бюджетні аналоги люксової косметики

Люксову косметику створюють відомі модні будинки, вона є частиною іміджу фірми, має впізнаване упакування. А вартість такої косметики завжди вища від мас-маркету, адже над дизайном працюють професіонали своєї справи.

Кілька років тому, коли на б’юті ринку ще не було такого розмаїття косметичних брендів на будь-який гаманець, жінкам доводилося неабияк витрачатися, щоб стати володаркою «того самого відтінку» помади. Адже в бюджетному сегменті й справді ніщо не могло здобути альтернативну роль.

Але йдуть роки, палітри відтінків і формул оновлюються чи не щомісяця, тому все більше бюджетних косметичних компаній стають в один ряд з люксом в боротьбі за наші серця. Про топові засоби для макіяжу та їхні бюджетні аналоги – читайте у підбірці Space mag від професійної візажистки Лєни Лєонтьєвої.

ХОЧУ

Найвідоміший у світі тон – Estee Lauder. Це бестселер, що гарантує стійке покриття упродовж святкування аж до ранку.

МОЖУ

Revlon Color Stay – не менше ефектний засіб, який дає такий же крутий ефект, як і Estee Lauder. Проте його текстура більше нагадує крем. Стійкість ідентична! Така ж, як і у його популярного на весь світ аналога. Та ж якість – за менші гроші!

ХОЧУ

Charlotte Tilbury – один із бестселерів у сфері краси та суперпопулярний продукт 2019 року. Його створила британська візажистка, яка обіймала посаду креативного директора у Тома Форда, а зараз має власну лінію косметики. Її засоби відрізняються особливим сяйвом та специфічною текстурою.

МОЖУ

Цікаві мультикольорні рум’яна від Catrice під назвою Blush Box у формі мозаїки створять максимально подібний результат до популярного аналога.

ХОЧУ

Невід’ємний атрибут свята – блискітки на очах, які доповнять ваш образ неймовірним шармом! Їх можна нанести завдяки рідкому глітеру. А в тандемі з червоним відтінком на губах ви вразите усіх на святкуванні! Рідкий глітер Stila здобув статус популярного продукту серед професіональних візажистів. Коштує 25-40 доларів.

МОЖУ

Глітер від Lamel за смішні гроші дозволить стати королевою вечора. Він коштує приблизно від 50 до 100 гривень. Дуже крутий і стійкий. Вам не доведеться перейматися про те, чи протримається він на ваших очах усю ніч.

ХОЧУ

Матова помада мусить бути не лише привабливою і стійкою, а й створювати комфортне відчуття на губах. Щоб ваші губи не були сухими , варто користуватися спокусливою помадою від М.А.С. Цікаво, що матовою вона стає упродовж 20-30 хвилин після нанесення.

МОЖУ

Дуже комфортна матова помада від білоруської марки Lux Visage – Pin Up. Вона має широкий спектр вибору кольорів. І будьте певні, що вона не сушить шкіру губ.

ХОЧУ

Оскільки матовий і «глухий» тон обличчя сьогодні не в тренді, тому сміливо обирайте пудру з ефектом сяйва від Becca. Будь-який тональний засіб варто просто припудрити так, щоб тон лишався природним і з легким ефектом сяйва. Світла, темніша, бронзова – обирайте на свій смак!

МОЖУ

Компактна пудра бронзового тону з мерехтінням та блискітками від Rimmel дає дуже схожий результат. А шкірі надає кольору засмаги та фіксує макіяж.

ХОЧУ

Підібрати правильний скульптор для контурингу не так вже й легко. Якщо хочете перетворити свій макіяж на справжній витвір мистецтва, то можете обрати рум’яна від М.А.С. відтінку Harmony. Коштує він приблизно 700 гривень, проте результатом ви будете задоволені на 100 відсотків.

МОЖУ

Не менш довершений образ створюють тіні від Paese у відтінку 609. Вони можуть замінити скульптор. Вартість таких тіней – приблизно 150 гривень.

Підбірку створила візажистка Лєна Леонтьєва.

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE
1376fjdkd111111111111
kids st