Хто такий байєр та навіщо він потрібен?

Економія часу і раціональний підхід у різних сферах нашого життя – нагальна потреба зайнятих людей. Це стосується і підбору гардероба. Багатогодинне блукання магазинами без конкретики і сумнівні результати, яке раніше вважали чудовим проведенням часу, нині дедалі частіше здається невиправданою витратою ресурсів. Оптимізувати цю частину наших повсякденних занять можуть люди, професія яких називається «персональний байєр».

Хто такі байєри, чим вони займаються та навіщо потрібні? Розбираємось разом із Space.

ЩО ЦЕ ЗА ПРОФЕСІЯ?

Байєр вже не нова, але досі популярна професія. У класичному розумінні, байєр це експерт, який орієнтується в новинках і тенденціях сучасної моди, вміє обирати речі, які будуть мати попит у покупців, формує модні колекції для магазинів і рахує їхню окупність. Але зараз все більше байєрів працюють персонально з клієнтом.

Проте ми звикли сприймати байєра як людину, яка здійснює шопінг замість нас, може купити ексклюзивні та брендові речі за кордоном, має безліч корисних зв’язків, знижок та виконає вашу модну забаганку в найкоротший термін.

Сьогодні байєрами працюють люди абсолютно різних професій. Єдине, що їх об’єднує вони всі цікавляться модою і красою, прекрасно орієнтуються в цих питаннях і точно знають, де придбати якісні речі. Головне завдання персонального байєра правильно визначити ваші потреби й знайти продукт, що ідеально підходить вам.

ЯК ПЕРСОНАЛЬНИЙ БАЙЄР ПІДБИРАЄ ТОПОВІ РЕЧІ ?

У пошуках речей байєри використовують безліч каналів. Вони проводять багато часу в Інтернеті, вивчаючи огляди fashion-блогерів , профільних онлайн-журналів, а також реальні відгуки користувачів. Часто професійні покупці отримують інформацію безпосередньо від виробників, які запрошують їх на покази. І, звичайно, байєри багато подорожують, відвідуючи магазини, парфумерно-косметичні виставки, спілкуючись особисто з професіоналами індустрії моди.

НАВІЩО ВАМ ПЕРСОНАЛЬНИЙ БАЙЄР?

Необхідність найняти персонального байєра може виникнути в тому випадку, коли у вас просто не вистачає часу на вивчення всіх новинок ринку краси і багатогодинних походів по магазинах. Також є чимало людей, які просто не люблять шопінг.

Персональний байєр може робити покупки без вас, звільняючи ваш час. Так само він може стати вашим компаньйоном у шопінгу, тобто разом з вами відвідати відомі місця, щоб особисто допомогти підібрати необхідну модель. Деякі байєри є також професійними стилістами. В такому випадку, є можливість отримати консультацію зі створенню стильного образу.

Друга вигода від особистого байєра фінансова. Вочевидь, ви маєте кілька магазинів, де зазвичай робите покупки. І якщо в улюбленому бутику ви купуєте свої парфуми за 1000 грн, то професійний покупець напевно знає, де їх купити дешевше, не боячись, що це підробка. Більшість байєрів мають тісні контакти з магазинами, де у них є їх персональні знижки.

 

Всі люди різні. І те, що підходить одній людині, абсолютно не підходить іншому. Але якщо ви хочете завжди залишатися в тренді й не допускати помилок в гардеробі, але немає змогли купити бажанні речі у своєму місті. Або ви хочете унікальну модель сумочки, яка є лише в Мілані або в Парижі. Fashion-байєр вивчить ваші потреби та потаємні бажання та допоможе втілити ваші омріяні образи в життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Капронове питання: які колготки обрати для осені та зими

 

Вибір редакції

[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”8553, 8471, 8379″ offset=””]

Топ-3 публікації

[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”5966, 8942, 8238″ offset=””]
ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
 кулонів Moments (1)
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE