Замість туші: все про ламінування вій

Кожна красуня хоча б раз у житті мріяла про довгі, об’ємні та виразні вії без туші? Ламінування вій – досконалий спосіб мати розкішний вигляд для тих, хто хоче мати більш витончений погляд, але часу або бажання для використання туші щодня немає. Ламінування вій вирішує не лише візуальний вигляд, підкручуючи та подовжуючи вії, а й доглядає за волосинками завдяки поживному складу. Тому ламінування – це також процедура лікування вій. На відміну від нарощування, ламіновані вії мають більш об’ємний вигляд не через густоту, а через щільність, колір та укладання. Як проводять процедуру ламінування вій та скільки часу тримається ефект – на ці та інші важливі питання даємо відповіді у нашому матеріалі.

ЛАМІНУВАННЯ: БОЛЯЧЕ ЧИ НІ?

Перед зверненням до фахівця багато дівчат переживають, що процес ламінування може викликати неприємні відчуття. Як показує практика, така обробка є максимально безболісною, в рідкісних випадках можливе легке пощипування і короткочасна сльозотеча. Це природна реакція на дієвий склад, яка скоро минає.

Ламінування рятує від постійного змивання туші, живить волосину, фарбує та подовжує. Після першої процедури стан вій покращується на 30%, а з кожною наступною процедурою об’єм збільшується на 10%. Особливо цей ритуал доречний після зняття нарощених вій. Після процедури вії не очищують упродовж 24 годин. Після першого вмивання, вони починають розпушуватися. Результат після такої послуги допомагає уникнути мімічних зморшків, оскільки необхідності змивати туш немає. Але найголовніше – вії підняті, з насиченим відтінком до кінчиків. З невагомим макіяжем такі вії створюють свіжий образ, адже мають максимально природний вигляд – у будь-яку пору доби.

ЯК ПРОВОДЯТЬ ПРОЦЕДУРУ ЛАМІНУВАННЯ?

У середньому процедура займає 30-40 хвилин. Трохи більше часу може знадобитися для оформлення густих вій, що вимагають ретельної обробки кожної волосини.

Майстер повністю очищує та знежирює вії, щоб поживні речовини глибше проникли у волосини.

На вії для захисту наносять силікований протектор, який надає форму та вигин для волосинок.

Далі наносять поживний склад (сироватку), яка робить вії товстішими та довшими. Це саме та основа для фарбування вій. Можна проводити ламінування і без пігменту.

Наприкінці кожну вію покривають кератином, який дарує віям об’єм та міцність.

СКІЛЬКИ ТРИМАЄТЬСЯ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ?

Тривалість ефекту залежить від певних факторів. У середньому ефект підкручених і потовщених вій тримається 1-2 місяці.

Стан імунної системи. Знижений імунітет впливає не тільки на самопочуття, але і на швидкість випадіння волосків. Ламінація під час хвороби тримається менше часу.

Гормональний фон. Обробка вій під час очікування дитини, а також за умови різних гормональних порушень, буде зберігатися на 2-3 тижні менше, ніж в інший період.

Дотримання рекомендації майстра по догляду за собою після візиту в салон. Умивання водою, відвідування сауни, лазні та тертя очей точно зменшить стійкість кератинового прошарку.

КОРИСТЬ ТА ШКОДА ВІД ЛАМІНУВАННЯ

Процедура відновлює структуру вій та покращує їхній стан, але існує і низка протипоказань:

Багато хто вважає одним із мінусів ламінації її високу вартість. Ціна за один сеанс вище сеансу нарощування вій. Розцінки на ламінування війкового ряду залежать від багатьох факторів, серед них: рівень салону, якість застосовуваних матеріалів, а також кваліфікація фахівця. Середня ціна – 300-800 гривень, є пропозиції дешевше, однак їх безпеку залишається під питанням.

 

  • Алергія на деякі компоненти, тому завжди уточнюйте склад сироватки.
  • Протипоказано робити ламінування після хірургічних втручань навколо очей.
  • Не можна проводити цю процедуру під час захворювання слизових та після ячменю.
  • Не рекомендують у період лактації.

Після ламінування необхідно дотримуватися певних рекомендацій – упродовж доби не можна терти та мочити очі, а також не варто користуватися спонжиком та спиртовмісними засобами для зняття косметики. Комусь незвично спостерігати перший ефект: вії тверді, вони можуть злипатися, пігмент поруч з основою нагадує неакуратну підводку. Але уже наступного дня вони стають пишними, м’якими, з красивим вигином угору.

Така процедура може бути поганим варіантом тільки в одному випадку – неякісне виконання (недотримання технології, неякісні матеріали, неякісне нанесення засобів). Гарантом хорошого результату є кваліфікований майстер, який повинен бути професіоналом своєї справи. Спробувавши його один раз, багато хто стає його прихильницями на довгі роки.

Як відбувається процедура? Переглядайте відео.

Вибір редакції

[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”8379, 10879, 12520″ offset=””]

Топ-3 публікації

[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”11720, 11918, 11978″]
ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
 кулонів Moments (1)
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE