Як доглядати за руками та стопами влітку?

Вже за декілька днів ми змінимо кеди, кросівки й лофери на босоніжки, шльопанці та сандалі. Усі дівчата поспіхом записуються до нейл-майстрів, щоб довести до ладу свої ніжки. Але якщо вам не пощастило записатись у цій шаленій підготовці до літа, пропонуємо вам попіклуватись про них у домашніх умовах. Як правильно доглядати за руками та стопами в літню пору? Дізнаємось разом.

ДОГЛЯД ЗА РУКАМИ

У різні пори року варто доглядати за шкірою рук по-різному.

Зволоження.

Основний засіб проти сухості – крем з гідрофіксаторами у складі. Нехай тюбик з кремом буде у вас завжди під рукою: в ящику столу на роботі, в сумочці та автомобілі.

Захист.

Влітку застосовуйте крем для рук з SPF від ультрафіолету. Він вбереже шкіру від пігментних плям і передчасного старіння. Засіб потрібно наносити за 10-20 хвилин до виходу на вулицю.

ДОГЛЯД ЗА СТУПНЯМИ

Шкіра ніг часто відчуває сухість, особливо поруч зі стопами та гомілками.

Зволоження.

Щоразу після душу нанесіть на чисту суху шкіру ніг крем, у складі якого є зволожувальні компоненти.

Живлення.

П’яти і стопи потребують догляду щодня. Прийняли душ – нанесіть живильний крем. Лущаться п’яти? Значить, потрібна поживна маска і бальзам для ніг.

Масаж.

Ніщо так не допомагає позбутися від тяжкості в ногах, як масаж. Необов’язково звертатися до фахівців. Ви цілком можете робити його самостійно в процесі нанесення крему.

Атравматичний педикюр.

В ідеалі педикюр варто робити раз в три тижні, а в проміжку між процедурами доглядати за шкірою стоп і кутикулою самостійно. Атравматичний педикюр складається з таких етапів:

  • обробка нігтів і кутикули;
  • відлущування шкіри на п’ятах і ступнях;
  • масаж;
  • покриття нігтів лаком.

Spf-захист для ніг на відпочинку.

Захищати шкіру від сонця ніхто не скасовував навіть в місті. Наносите молочко, масло або крем із SPF для тіла кожного разу, коли збираєтеся вийти на вулицю в міні і босоніжках. Особливу увагу присвячуйте зоні підйому, яка часто обгоряє.

ЯК ПОЗБУТИСЯ ВІД СУХОСТІ ТА ТРІЩИН НА П'ЯТКАХ?

Потріскані п’яти – це результат крайньої сухості шкіри ніг, якій можна уникнути, якщо дотримуватися цих простих порад.

  1. Перед початком догляду за ногами переконайтеся, що вони отримали тепло і зволоження: помістіть їх в теплу ванночку на 5-15 хвилин. Для більшого ефекту ви можете додати сіль для ванн.
  2. Змочіть пемзу в теплій мильній воді, а потім дбайливо потріть нею сухі ділянки стоп.
  3. Висушіть шкіру поплескуваннями. Не тріть шкіру, позаяк після пемзи вона може стати чутливою.
  4. Нанесіть на стопи зволожувальний крем. Масажними рухами нанесіть засіб, щоб зняти напругу після цілого дня та підготувати ноги до сну.
Матеріали за темою
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”19224, 19240, 18100″][eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”21206, 20160, 20074″]
Топ-3 публікації
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_not_in=”21241, 21184, 8238″]
Вибір редакції
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”12520, 15524, 20226″ offset=””]
ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
 кулонів Moments (1)
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE