«Ми якісно робимо свою роботу і робимо продукт таким, яким ми його бачимо!» – директор компанії Cloud Castle Андрій Соломін

Cloud Castle – це мережа роздрібних магазинів, яка спеціалізується на продажі POD-систем, картриджів та інших супутніх продуктів, які ми виготовляємо на власному новоствореному виробництві.

Компанія Cloud Castle на ринку України вже понад 5 років, за цей час ми виросли до понад 20 торгових точок і представлені в трьох областях України (Волинська, Хмельницька та Київська області).

Ми реалізуємо продукцію власного виробництва і виробництва наших партнерів у роздрібних магазинах та в гурт, як дистриб’ютор на території України.

Історія

На початку 2018 року було відкрито перший невеликий магазин у Луцьку. Все, що ми мали, – це 1200$ і непереборне бажання розвиватись. Перших два місяці у нас не було грошей, щоб елементарно купити стілець, оскільки всі кошти йшли на розширення асортименту та закупівлю товару. Так продовжувалось недовго і через 7 місяців ми відкрили другий магазин, а потім і третій, четвертий, п’ятий…

У процесі формування роздрібної мережі ми зрозуміли, що потрібно доповнювати свою діяльність гуртовими продажами. Саме так зʼявився гуртовий відділ. Спочатку це була доставка з Китаю 1-2 коробок POD-систем, що з часом вилилось в прямі та ексклюзивні поставки від виробників ZQ та OXVA.

На цьому ми не зупинилися і уже володіючи потужною аналітикою та значним ресурсом вирішили не просто продавати в гурт та роздріб, а і виготовляти свій продукт на власному виробництві, для забезпечення наших потреб.

За декілька років ми зрозуміли, що займаємося своєю справою і робимо корисні речі. Ми ні в якому разі не ставимо перед собою ціль бути першими чи найкращими. Ми якісно робимо свою роботу і робимо продукт таким, яким ми його бачимо.

Розвиток і навчання

Ми як молода компанія, яка застосовує сучасні методи ведення бізнесу, приділяємо багато уваги юридичному супроводу та консалтинговим послугам, прогресивним та нетривіальним рішенням. А також віднедавна почали застосовувати інструменти медіації у вирішенні конфліктів, застосовуючи європейський досвід наших колег.

Саме тому пройшли курс «Основи медіації: навички вирішення конфліктів у бізнес-середовищі», де ми отримали знання щодо правового регулювання мобінгу, практичні вміння та навички з питань ведення перемовин, управління конфліктами та ефективного застосування медіаційних інструментів у вирішенні конфліктів. У ролі лектора виступила Олександра Філюк, кандидат юридичних наук, доцент кафедри права, директор юридичної клініки ЛНТУ, практикуючий юрист із досвідом понад 10 років у сфері юридичного супроводу бізнесу (спеціалізація: договірне право, корпоративне право).

Завдяки таким професіоналам, їхньому прогресивному баченню та бажанню розвиватись, український бізнес буде процвітати та ефективно працювати на благо держави.

 

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
morandi
Fashionista_Pre-Fall_24_37
9a4d7d8333100d7fc53fc2af69999dbe
 меню
11амбітна1111
UFW_SS_25_ANDREAS-MOSKIN-ca (4)
mriya bride
majesta gol
-сайт-new-_2_
IMG_91601111111111