Комфортно та стильно: складаємо легкий гардероб на літо

Літо – це той час, коли у виборі луків можна не обмежуватись та щодня обирати щось нове й постійно створювати легкі образи. Тому так важко оминути тренди, літні колекції брендів та пройти повз тієї самої речі, яка так гарно впишеться до вашої капсули. Немарно саме влітку хочеться яскравості та легкості вибору, адже це ідеальна пора року для втілення ваших ідей. Space mag підготували добірку доповнення літнього гардероба для невагомості та цільності ваших ідей цього літа.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Добірка для спекотного літа: речі, які вам точно знадобляться в цьому сезоні

MORANDI

Весняно-літня колекція українського бренду MORANDI натхненна філософією зв’язку краси природи та людини, що проявляється в лаконічних фасонах, стриманих лініях крою, натуральності тканин та матеріалів.

Основою став натуральний льон – екологічно чистий матеріал, що відзначається своєю довговічністю та комфортом. У складі весняно-літньої колекції представлені: лляні комплекти з шортами та сорочками різної довжини, комбінезони, легкі міні сукні, класичні жилети та брюки палаццо.

Колекція виконана в палітрі натуральних природних кольорів: білий, чорний, волошковий, коричневий, охра та оливковий. Усі відтінки легко поєднувати та комбінувати в своїх образах.

Вільні фасони дозволяють створювати безліч орингінальних поєднань та відчувати себе зручно й комфортно в кожному русі.

MY x MY

Сповнені мріями про літо, що неодмінно обіймає нас емоціями та подіями, що так швидко плинуть до осені, лишаючись у наших спогадах назавжди, команда MY x MY презентує колекцію One day of summer.

Це чуттєве продовження весняного роману, глави якого безупинно прагнуть насиченості подій та гармонійного танцю буденними справами, довершуючи його піруетами відпочинку у вечірньому парку, за містом чи біля океану.

Кожен виріб – це сповнений почуттів літній танець, котрий зливаючись зі спекотними променями сонця та поривами освіжаючого бризу підхоплює нас і несе по сторінках цих календарних днів. Квіткові візерунки, легкі тканини та волани, наче мушлі, привезені із берегу океану сповнюють полички теплими спогадами тих яскравих моментів.

Літня колекція сповнена нових моделей, що втілились у сукнях Penelopa та Luisa. Перша з яких відсилає нас до мотивів традиційного одягу, а друга, завдяки досконалому драпіюванню, несе нас по хвилях океану. Також у колекції з’явилися нові варіації костюмів: Esme та Jinny, які неодмінно стануть супутниками літніми променадами і пасуватимуть під будь-яку подію життя.

Окрім новинок до колекції увійшов справжні бестселер бренду – сукні Roksolana та Agatha. Сукні з фірмовим комірцями та прикрасами у вигляді троянд продовжують своє життя у наших колекціях новими принтами та кольорами.

Романтична легкість колекції контрастно підсвічують стриманими топами, спідницями та сукнями по фігурі. А також костюмами Aurora в піжамному стилі.

MY x MY бренд жіночого одягу, створений двома сестрами у 2014 році у серці України Києві. Десять років досвіду та любов до кожної деталі дозволили команді MY x MY сформувати ком’юніті дівчат, що попри різні інтереси та сфери діяльності мають спільну рису видатну особистість та бажання її демонструвати. Матері та студентки, дружини та професійні військові, вчені та засновниці власних бізнесів: кожна жінка має свою унікальну історію, і її одяг має це підкреслювати.

AMICABAG

Літо просто неможливо уявити без акцентних аксесуарів і часто основою яскравості є сумка. Погодьтесь, яке літо без нової маленької сумочки для довершеності будь-якого образу? Адже повноцінний look of the day закінчується на виборі аксесуарів і бренд AMICABAG точно на цьому розуміється!

AMICABAG – це шоурум, в якому представлені різні моделі сумок на будь-який смак! У них ви знайдете ту саму акцентну крихітку, яка доповнить кожен образ:

Сумочка CAROL виконана з натуральної шкіри й доповнена плетінням. Додаткові застібки дають змогу носити аксесуар з металевим або шкіряним ремінцем. Всередині модель має великий відділ і маленьку кишеню на блискавці.

Сумочка KIM уособлює елегантність простих форм. Нічого зайвого – лише чіткі лінії й лаконічна металева застібка. Модель виконана з натуральної шкіри й має ремінець, який регулюється за довжиною.

Сумка BECKY має стильний і лаконічний дизайн, який дає змогу поєднувати її з різноманітними образами. Модель виконана в базових і ніжних нюдових кольорах. Аксесуар має короткий ремінець, який регулюється за довжиною, і магнітну застібку.

Сумочка LAPE має компактні розміри, але вміщує все необхідне. Всередині є два окремих відділи на блискавці. Додатково можна використовувати ремінець. Модель чудово комбінується з верхнім одягом і доповнена золотою фурнітурою.

Історія бренду: AMICABAG з’явилася в жовтні 2019 року у місті Запоріжжі, принісши найстильніші аксесуари у серця сотень дівчат. Засновниця бренду – Аріна, кожен день працює, щоб магазин ставав ще кращим, а сумки, які ти обираєш у нас, робили тебе щасливішою. «Amica» перекладається як «подруга» з італійської, і наша мета – стати твоєю найкращою подругою, завжди готовою вдягнути тебе в стильне та якісне.

Blackwood

Важко уявити літо без ще одного аксесуару – окулярів. Особливо у сонячну погоду, коли це не тільки про стильний образ, а й про комфорт очей.

Родзинкою бренду є те, що усі окуляри виготовлені з дерева та інших натуральних матеріалів, що додає унікальності та цікавості вигляду.

Всі вироби створені з любов’ю, натхненням і великою увагою до деталей. Кожен із них унікальний, яскравий і з гордістю носить лейбл made in Ukraine.

Місія Blackwood

Ми працюємо в ім’я краси та мистецтва!

Дотримуємось принципів етичного виробництва, а наші вироби, як коштовності, підлягають реставрації або переробці, аби не забруднювати довколишнє середовище та продовжувати життя вашим улюбленим аксесуарам.

Наша команда – це люди, закохані в свою справу.

Ми передаємо власну майстерність наступним поколінням,  щоб продовжувати традиції  та збільшувати цінність ручної роботи.

Візія Blackwood

Ми – український бренд, який прагне розвитку та лідерства на світовому ринку, завдяки створенню “вічних” аксесуарів, які можна передавати з покоління в покоління.

В основі нашого успіху лежить дбайливий підхід до природи, професійна команда фахівців, авторські технології та шанобливе ставлення до клієнтів.

Ми прагнемо нести цю ідеологію у світ шляхом відкриття наших шоурумів, майстерень та навчальних просторів по країнах Європи, США, ОАЄ та ін…

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
otage13552-511111111
LITKOVSKA_SS25_ATMOSPHERE_26
24.09
 4
VISHNI-5
photo_2024-09-25_15-16-42
Fashionista_Posh&Cozy_51111111111
charmbag_matcha_front_web
DSCF2233 (1)гл111111111
737937370_45515005111111111