Комплексний догляд за комбінованою та жирною шкірою обличчя: шукаємо у новинках від Joko Blend

Український бренд натуральної ефективної косметики для обличчя, тіла та волосся Joko Blend невпинно створює нову продукцію, яка задовольняє потреби кожної красуні. Бренд презентував новинку – першу серію доглядових засобів Skin Detox, розроблених для жирної та комбінованої шкіри обличчя. До лінійки увійшли продукти, що формують повноцінну б’юті-рутину, відтак, не варто турбуватися про те, чи поєднуються засоби й компоненти між собою, адже у Joko Blend вже про це подбали.

Комплексний догляд Skin Detox містить активні компоненти на різних етапах догляду за шкірою, які є дієвими і безпечними та підходять для жирної та комбінованої шкіри, зокрема:

  • екстракт ламінарії;
  • алантоїн;
  • пантенол;
  • ніацинамід та цинк;
  • екстракт аннатто;
  • бакучіол;
  • вітамін Е;
  • екстракт зеленого чаю.
Чому варто обирати Joko Blend?

Вся продукція бренду створена у власному R&D центрі на сертифікованому GMP виробництві повного циклу. Це означає, що вона повністю безпечна та виготовляється згідно з міжнародними стандартами. Команді бренду важливе те, що всередині, тому продукція проходить ретельну перевірку й тестування.

Joko Blend має чітку філософію, яка відображає відповідальність і турботу про своїх клієнтів:

  • здоров’я шкіри та волосся;
  • якість готової косметики;
  • натуральність компонентів;
  • дієвість рецептур;
  • ритуал любові до себе.

А для читачів Space mag. бренд Joko Blend пропонує знижку -15% за промокодом SPACEMAG15 на всю продукцію!

Розгляньмо разом, які засоби варто додати до своїх б’юті-звичок тим, хто має жирну чи комбіновану шкіру обличчя, зокрема з нової лінійки Joko Blend.

Очищення жирної/комбінованої шкіри

Оптимально очищувати жирну шкіру двічі на день: вранці та ввечері. Також не варто нехтувати цим етапом догляду після тренувань. Для цього варто використовувати засоби м’якої і тонізуючої дії (так-так, не агресивні і без спирту), адже якщо «перестаратися», шкіра лише активніше виділятиме надмірний жир. Засоби для очищення Joko Blend – міцелярна вода і гель для вмивання, не містять у своєму складі агресивних компонентів, сульфатів,  дбайливо очищують шкіру. Крім цього, ніацинамід та цинк у складі гелю зміцнюють захисний бар’єр шкіри, регулюють секрецію шкірного сала, мають протизапальні та антиоксидантні властивості.

Тонізація жирної/комбінованої шкіри

Після очищення дерматологи радять застосовувати тоніки з матувальними властивостями. Активна формула тоніка Joko Blend сприяє відновленню бар’єрної функції шкіри, зволоженню епідермісу та вирівнюванню його тону. За регуляцію секреції шкірного себуму відповідає ніацинамід, а алантоїн допомагає заспокоїти шкіру, зволожити та пом’якшити її.

Оновлення жирної/комбінованої шкіри

Щоб підтримувати здоровий стан епідермісу і здоровий вигляд шкіри, варто застосовувати продукти з активними компонентами. До прикладу, у балансувальній сироватці Joko Blend міститься бакучіол, який зменшує пігментацію, вирівнює тон, усуває недосконалості шкіри і має протизапальну дію. А також ніацинамід стимулює синтез колагену, регулює секрецію себуму, заспокоює почервоніння, освітлює пігментацію і звужує пори.

Зволоження та захист жирної/комбінованої шкіри

У будь-яку пору року, а особливо влітку, варто пам’ятати про регулярне зволоження шкіри. Той факт, що у вас жирний чи комбінований тип шкіри, не означає, що вам достатньо зволоження. Правильно підібраний засіб допоможе контролювати сальні залози, зберегти вологу та ліпідний шар. Відтак, варто звернути увагу на матувальний крем Joko Blend. Зелений чай у його складі тонізує, нормалізує і підтримує природний гідроліпідний баланс та контролює вироблення шкірного себуму. Бакучіол зменшує пігментацію, вирівнює тон, усуває недосконалості шкіри і має протизапальну дію. Ніацинамід підвищує еластичність та пружність шкіри, зменшує видимість дрібних зморшок та звужує пори. Крем рівномірно наноситься тонким шаром, швидко вбирається, не обтяжуючи шкіру.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
otage13552-511111111
LITKOVSKA_SS25_ATMOSPHERE_26
24.09
 4
VISHNI-5
photo_2024-09-25_15-16-42
Fashionista_Posh&Cozy_51111111111
charmbag_matcha_front_web
DSCF2233 (1)гл111111111
737937370_45515005111111111