Літній розпродаж українських брендів: які речі купувати у період знижок?

Головна: @usual.clth

Кінець липня-початок серпня – час, коли активізуються розпродажі в улюблених брендів. Куди не глянь – у багатьох проходять summer чи garage sales, поп-апи з розпродажами та багато вигідних пропозицій на сайтах. Хочеться придбати все і відразу, однак радимо поберегти свої гаманці від імпульсивних витрат і зосередитися на тому, що вам справді потрібно. Читайте далі про те, які речі вигідно купувати на літніх розпродажах і чому це вдала інвестиція у ваш гардероб. А як бонус – позиції від українських брендів, які зараз мають класні знижки.

Реально оцінюємо потреби

Перш ніж придбати річ лише тому, що вона в тренді, переконайтеся, що вона стане гармонійним доповненням вашого стилю. Забудьте про референси з подіумів, адже між тим, як річ виглядає на модному показі та в житті є величезна різниця. Особливо це стосується швидкоплинних трендів, які раптово підхоплюються суспільством і так само раптово забуваються.

Отож, на які позачасові речі потрібно звернути увагу у період розпродажів?

Взуття

Взуття багато не буває, особливо якісного, з натуральної шкіри. Під час літніх розпродажів можна «вловити» як осінньо-зимові позиції, так і безпосередньо на наступний літній сезон. Звертайте увагу на лофери, туфлі-човники, босоніжки тощо – ці моделі взуття актуальні з року і в рік, а розпродажі – ідеальний шанс віднайти свою пару. Ми знайшли вигідні пропозиції у бренду Estro, який зараз влаштував фінальний розпродаж зі знижками до 70%, багато культових моделей пропонують у Kachorovska, стильні шкіряні і сітчасті пари у Lookie Atelier, а також є кілька класних позицій зі знижками у IKOS.

Чоботи Kachorovska, мюлі IKOS, балетки Kachorovska, слінгбеки Estro

Натуральні матеріали

За словами стилістки Юлії Кубай, варто особливо придивитися до речей, які виготовлені з льону, адже такі речі завжди виглядають статусно та актуально. Зазвичай вироби з льону відшивають простого крою, мінімалістичними та зрозумілими, в спокійній колірній гамі. На такі позиції й зосереджуємо свою увагу. Зокрема, у бренду diadia є жилети, штани й сукні з льону, які можна придбати зі знижками до 50%. Більш яскраві лляні моделі на знижках також пропонує бренд Fashionista, зокрема топи, сукні, шорти й костюми.

Сукня diadia, жилет diadia, сорочка Fashionista, сукня Fashionista

Денім

Ще один вічний тренд – денімові елементи гардероба. Мати кілька пар джинсів – це точно не зайва інвестиція. Те ж стосується і спідниць, суконь й топів. Денім можна цікаво стилізувати у різні пори року, тому шукаємо свою річ у літньому сейлі KSENIASCHNAIDER, а також бюджетніші моделі від ONE BY ONE та GEPUR з приємними знижками до -80%!

Спідниця KSENIASCHNAIDER, штани-шаровари KSENIASCHNAIDER, мініспідниця ONE BY ONE, джинси ONE BY ONE, жакет GEPUR, сукня-бандо GEPUR

База

У кожного база своя, але в більшості це історія про білі чи блакитні сорочки, чорні прямі штани чи палаццо, футболки, светри, трикотажні костюми. Найголовніше правило під час розпродажів – полюємо за якісними речами, виготовленими з натуральних тканин. І ось чого, а бази на сейлах зараз безліч. Поспішіть придбати стильну річ на сейлах улюблених брендів: у JUL зараз діють класні знижки на спортивний дроп, у MUST HAVE є величезний вибір трикотажних суконь та джемперів, у NUGA Studio розпродають спідниці, штани й сукні з вовною у складі, ще трикотажні позиції на знижках знаходимо у COOSH. А також не пропустіть масштабний summer sale у usual на позиції з літньої колекції і не тільки!

Вітрівка і штани JUL, велюровий костюм JUL, майка MIST HAVE, сукня MUST HAVE, асиметрична спідниця NUGA, сукня NUGA, трикотажний костюм COOSH, кардиган COOSH, світшот з комірцем usual, зіп-худі вкорочене usual

Сумки

Сумка – це та річ, на якій економити точно не потрібно. Однак приємна знижка може таки поселити ще одну улюбленицю у вашу шафу. Можливо, навіть незвичайного, акцентного кольору, яку ви так давно хотіли, але не наважувались придбати. Чудовою покупкою буде дизайнерська сумка класичної структурованої форми з мінімальною фурнітурою, навіть не з нової колекції, але за пів ціни, переконує стилістка Юлія Кубай. Тому радимо придивитися до пропозицій на розпродажах у брендів Kachorovska, Estro, Vikele Studio, AMICA.

Сумка-хобо Kachorovska, мінібег Estro, сумка Name Vikele Studio, сумка-багет AMICA

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111