Добірка книжкових новинок на серпень-вересень від видавництва Vivat

Кінець серпня та початок вересня – це час по-справжньому осіннього настрою, коли хочеться додати теплої атмосфери, а разом з цим підібрати нові книжки для максимального задоволення від початку осені. Саме з такої нагоди видавництво Vivat ділиться цікавими новинками для того, аби кінець цього літа та початок осінньої історії були незабутніми та цікавими.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що почитати: новинки червня-липня у видавництві Vivat

Новинка!

«Ти» Керолайн Кепнес

Збіса привабливий маніяк, що є головним героєм серіалу на Netflix!

«Гіпнотично й лячно. Цілковито оригінально», — Стівен Кінґ

Історією «Ти» Керолайн Кепнес з перших сторінок занурює у вир моторошних думок Джо Ґолдберґа, книжкового консультанта, який добре знається на людях і тому, де знайти про них абсолютно будь-яку інформацію. Завдяки сталкінгу Джо сподівається перетворитись на чоловіка мрії для письменниці Бек, яка натрапила на нього в крамниці й одразу ж стала об’єктом його бажань. Він намагається створити враження, наче їхнє знайомство — не випадковість, а справжня доля. Чому ж інакше в усіх своїх улюблених місцях і поблизу власного дому Бек повсякчас бачить його?

Художня література

«Цієї миті завтра» Емма Страуб

Мандрівка в часі: із сорока в шістнадцять.

  • Відносини між головними героями, батьком та донькою, дуже яскраво прописані, мають тисячі відтінків, що здається — від ніжності до смутку там є лиш один помах крила метелика. І саме така психологічна наповненість тексту приваблює і змушує задуматися не лише над проблематикою батьківства, але й про інші вічні цінності.
  • На міжнародній читацькій платформі книжку оцінили 135 тис. читачів і читачок (3,8 із 5), Амазоні — 11 тисяч читачів (середня оцінка 4,1).

«Книга, яка змусить вас посміятися, поплакати та зателефонувати людям, яких ви любите. Надзвичайно», — Емілі Генрі, авторка книги «Пляжне чтиво»

«Шлюбний портрет» Меггі О’Фаррелл

Світ Італії епохи Відродження й історія жінки, яка бореться за своє виживання при дворі.

«Я не могла зупинитися читати цю неймовірну правдиву історію» — Різ Візерспун

Меґґі О’Фаррелл майстерно зображує епоху Відродження в Італії, описуючи пишність та розкіш флорентійського двору на тлі політичних заворушень та соціальних потрясінь. А також це дуже особиста історія Лукреції Медічі — жінки, яка має знайти спосіб вижити, зберегти себе і творити.

• Роман-фіналіст Women’s Prize for Fiction 2023
• Вибір книжкового клубу Різ Візерспун
• Найкраща книжка року за версіями: TIME, THE WASHINGTON POST, GOODREADS • Понад 30 тис. оцінок на Амазон і 152 тис на Goodreads

«Якби міста вміли говорити» Тетяна Бондарчук

  • Роман, який переміг у конкурсі Feel-Good Fiction 2023 від Vivat!
  • Родинна сага, яка охоплює аж 40 років і об’єднує три країни: Україну, Бельгію і Японію.
  • Історія великого кохання та зради.

Марічка Василишин і Сільвен Классенс зустрілися в Японії, куди обоє приїхали вчитися. Вона — дівчинка- розумничка, яка виросла в Києві, на Русанівці. Японістика вразила її в самісіньке серце й стала покликанням і майбутньою професією.

Він — син бельгійського професора, росте в тіні славетного батька. Між ними спалахують почуття. Однак в Україні у Марічки залишився наречений, колишній десантник і майбутній лікар Максим Зорій, який не готовий так просто відпустити кохану.

«Дрібним шрифтом» Лорен Ашер

  • Любов подолає будь-які перешкоди, навіть якщо вони прописані дрібним шрифтом
  • ТікТок-сенсація українською!
  • Хтивий роман про молодшого із братів- мільярдерів, який намагається врятувати сімейний бізнес – парк розваг «Дрімленд»
  • Понад 520 тис. оцінок на міжнародній читацькій платформі Гудрідз.

 

«Теоретично це кохання» Алі Гейзелвуд

Романтична STEM комедія, що розбурхує навіть найхолодніші серця.

  • Бестселер No 1 The New York Times.
  • Рейтинг 4,12 на Goodrerad згідно понад 400 тис. оцінок із 50 тис. відгуків!

Талановита Елзі Генновей вимушена вести подвійне життя. Вдень вона, фізикиня з докторським ступенем, працює в лабораторії й викладає термодинаміку в надії отримати підвищення. Втім, поки сподівання не справджуються й грошей в гаманці від науки не більшає, вечори головна героїня проводить з фальшивим хлопцем на побаченнях за гроші.

 

«Американський експеримент із сусідом» Елена Армас

«Елена Армас — беззаперечна королева повільних, гарячих, захопливо непритомних ромкомів», — Алі Гейзелвуд, авторка бестселера «Гіпотеза кохання»

  • Була номінована на Goodreads Choice Award 2022 у категорії «Найкращий любовний роман».
  • Про письменницю, яка звільнилась з престижної роботи заради мрії – писати.

Трилери, горор

«Занулення» Ентоні Мак-Картен

Вижити у світі, де стежать за кожним рухом. Чи вдасться книголюбці Кейтлін обіймати систему і виграти 3 млн доларів у цій грі на виживання? Гостросюжетний технотрилер про технології, свободу та боротьбу за виживання

  • Для всіх, хто чекає продовження «Гри в кальмара»! Напруження, як у «Першому гравцю приготуватися», інтелектуальність, як у «Я, робот».
  • Сценарії Ентоні Мак-Картен 4 рази номінували на «Оскар»

«Будинок на краю світу» Дін Кунц

Ніхто на землі не матиме місця, де можна сховатися від відомих і невідомих страхів…

  • Острівний трилер в ізоляції про життя відлюдниці.
  • Розкриття секретів, які приховують агенти таємного урядового дослідницького центру.

«Найпопулярніший американський романіст у жанрі саспенс»,
— Rolling Stone

«Кунц завжди мав майже діккенсівську здатність до створення описів та виняткове вміння перетягувати нас з однієї сторінки на іншу, до якого складно наблизитись більшості письменників»,
— Los Angeles Times

Нонфікшн

«Залізний генерал. Уроки людяності» Людмила Долгоновська

У чому секрет непохитного авторитету всередині війська? Що відбувалося на головному пункті управління військами в перші, вирішальні, дні повномасштабного вторгнення? Що сформувало Валерія Залужного як особистість та військового професіонала? Читайте у книжці «Залізний генерал. Уроки людяності» від людини, яка безпосередньо працювала з головкомом — Людмили Долгоновської.

«Залізний генерал. Уроки людяності» Людмили Долгоновської — це перша книжка про Валерія Залужного, яку побачить Україна. У книжці читачі прочитають про становлення Залізного Генерала, уроки лідерства та про перші дні повномасштабного вторгнення.

Авторка була радницею зі стратегічних комунікацій Головнокомандувача ЗСУ у 2021-2023 роках. Передзамовити можна просто зараз на сайті видавництва Vivat, а перший наклад очікується у серпні. Одночасно із релізом паперової книжки в застосунку Абук вийде аудіокнига.

Людмила Долгоновська коментує: «Цією книжкою я засвідчую лідерство генерала Залужного і його внесок у нашу спільну велику боротьбу за свободу. Мені хочеться, щоб ми частіше дякували військовим — від солдата до чотиризіркового генерала. Ця книжка — моє величезне «дякую” Валерію Залужному за його служіння своїй державі, за наставництво й уроки, які я винесла, працюючи поруч із ним».

«Я іду до психолога» Катерина Гольцберг

Для підлітків, батьків підлітків і освітян. У книжці авторка доступно пояснює, що піклуватися про своє психічне здоров’я важливо в будь-якому віці.

  • Катерина Гольцберг розвінчує міфи, розповідає про різні підходи у психотерапії та допомагає позбутись упереджень щодо терапії.
  • Читаючи цей нонфікшн, можна зрозуміти багато базових речей про роботу зі спеціалістом. По перше, це допоможе підлітку розслабитися і не картати себе за те, що «не справився власними силами», «не такий, як усі» тощо. По друге, зараз ця книжка як ніколи на часі: коли молоді люди потребують підтримки у тяжких ситуаціях, але не можуть її просити в батьків — варто не зволікаючи звернутися до психолога.

Катерина Гольцберг — дитяча і сімейна психологиня, президентка Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів. Авторка численних публікацій на теми виховання дітей, сімейних стосунків, зокрема у «Дзеркалі Тижня», «НВ» та інших виданнях. Експертка навчальних центрів «Освіторія», Центр освіти «Оптіма».

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111