Естетика кіберпанку 90-х у новій колекції Overdrive від Andreas Moskin

Andreas Moskin представляють колекцію FW`24 під назвою Overdrive, натхненну естетикою кіберпанку 90-х. Дизайнери звернулися до мейнстрімових для того часу романів Вільяма Ґібсона та картин братів Вачовскі. Колекція втілює ідею дослідження урбаністичного простору та його меж.

У цьому релізі присутні характерні елементи бренду, наприклад, гіпертрофовані лінії плечей, які раніше використовувалися в класичних костюмах, але тепер – у шкіряних куртках і пальтах. Вони надають речам динаміки і створюють враження, що їхній власник завжди в русі, оточений атмосферою романтичного бунтарства та свободи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Переосмислити класику так, щоб кожен отримав шанс на самовираження через костюм». Інтерв’ю із засновниками Andreas Moskin

Дизайнери вкотре переосмислюють образ сучасного мандрівника та його атрибути, відкриваючи нові можливості пошуку та віднайдення себе в просторі великого міста. Чоловічі максі-пальта, тренд цього сезону, бренд доповнює широкими лацканами, що додає об’єму і символічно розширює особистий простір довкола.

Класичний візерунок тартан отримує нове прочитання за рахунок поєднання із сучасним силуетом. А контрастні шкіряні вставки на пальто та куртках додають обережної ноти гранжу й небезпеки, роблячи ці традиційні елементи одягу частиною контркультурної естетики.

«У цій колекції ми продовжуємо вдосконалювати інструменти нашої візуальної мови, а відтак даємо можливість кожному відчути стан самовдосконалення та самовираження», – кажуть засновники та дизайнери бренду Андрій Моськін та Андреас Білоус.

Цією колекцією бренд залишається вірним своїм стилістичним орієнтирам та ДНК, в основі якої повага до канону у поєднанні з інноваційним підходом та авангардними рішеннями.

Instagram: @andreasmoskin_official

Сайт: andreasmoskin.com

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Pandora: нова колекція – відродження символізму в стилі

Feel Like Home: відчуття домівки в новому дропі бренду BEOMDSGN

Essentials. L’eskizzo представляє постійну лінійку одягу

Мрія майбутнього! Перша ліцензійна співпраця бренду ювелірних подарунків LOVE YOU і авіабудівного підприємства АНТОНОВ

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111