Kiko Milano презентує дві лімітовані колекції

Цієї осені всі погляди прикуті до нової колекції KIKO MILANO Gloss Supreme («Глянцева досконалість»), що натхненна трендом «скляної» шкіри (Glass Skin) і підкреслює екстремальний блиск і чуттєвість образу. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Kiko Milano одночасно презентує три нові колекції

Нова лінійка включає асортимент декоративної косметики, засобів для догляду за шкірою та аксесуарів: палетки тіней з 12 відтінками, бронзер з люмінесцентним фінішем і ароматом піона й персика, рідку тональну основу з сяючим фінішем та зволожувальну основу, хайлайтер та рум’яна, губні помади, блиски для губ,  засіб з глянсовим ефектом для контуру очей, обличчя та губ, олівець та щіточку для брів, підводку для очей, спрей-фіксацію макіяжу, туш для вій, патчі під очі, косметичку, віск для брів з пантенолом, праймер, олівці для губ.

Колекція грає з легкими й вологими й водночас щільними та чуттєвими текстурами, які демонструють блиск, сяйво і комфорт в макіяжі. Високоефективні формули та модні глянцеві відтінки забезпечують блискуче покриття, від глянцевого до вінілового. Навіть футляри нових продуктів мають розкішну глянсову обробку, в червоних та персикових відтінках і відображають творчу тему колекції. 

Особливої уваги бренд приділив догляду. Патчі з гіалуроновою кислотою та кофеїном освіжають та освітлюють область навколо очей, а універсальний бальзам для губ та помада, збагачені веганськими формулами, легко наносяться, доглядають за губами та роблять їх спокусливими.

Також Kiko Milano презентує лімітовану колекцію блисків та олійок для губ 3D Hydra. В лінійці представлено оновлену обмежену серію продуктів, що стали бестселерами серед жінок в усьому світі. Додавши ще п’ять варіантів відтінків блиску та чотири відтінки олійки, бренд пропонує варіанти для будь-якого випадку.

Блиски для губ 3D Hydra зволожують губи до 8 годин, додаючи ефекту 3D-об’єму, мають кремову гладку текстуру, і наноситься з легкістю. Олійки 3D Hydr мають пом’якшувальну та обволікаючу текстуру з сяючим фінішем, які живлять і зволожують губи до 10 годин, надають їм блиску та легкі відтінки кольору. 

Колекції вже доступні у фірмових магазинах Kiko Milano та на INTERTOP.UA.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19
GZCtebWX0AA1L8Zk