Благодійна комбуча зі смаком липи: колаборація Green Chef x ЦВІТ

Липневі спогади з дитинства, теплі кримські вечори та цвітіння липи. Розповідаємо про благодійну колаборацію бренду здорового харчування Green Chef та дівочої волонтерської організації ЦВІТ.

З комбучею Green Chef x ЦВІТ зі смаком липи поєднувати корисні звички стає ще легше – поки антиоксиданти з напою підтримують ваше здоров’я, отримані з продажу кошти підтримують військо. Весь прибуток спрямований на закриття запитів українських захисників. Саме тому героїнею кампейну стала Софія Янчевська – вісімнадцятирічна медикиня евакуації та доброволець. Юна, смілива та рішуча, Софія уособлює мрію про майбутнє вільної України.

Смак комбучі Green Chef обирали асоціативно, прагнучи зловити літо за хвіст – так і зупинилися на липі. Вона густо пахне в липні, у самий розпал ночі, нагріта та розцілована за день пекучим літнім сонцем. Її аромат якось по-особливому занурює нас у спогади про літо вдома, мирні ночі та безтурботні дні, де ми втрачаємо рахунок часу і мріємо, мріємо, мріємо… А які на смак літні мрії?

Комбуча Green Chef х ЦВІТ – це пʼянка липнева ніч, медова, іскриста, легка. Коли лежиш під зоряним небом і дихаєш на повні груди, а густий аромат липового цвіту наповнює тепле повітря. Ти закриваєш очі, навкруги тиша і чути лише цвіркунів і монотонний, заколисуючий шелест різнотравʼя. Згадуєш літо без війни, потяг в Крим і різнокольорову дрібну гальку під ногами. А яким буде ваше перше літо після перемоги?

100% коштів від продажів комбучі будуть перераховані організації ЦВІТ для закриття актуальних потреб військових. Починаючи з березня 2022 року дівчата з ЦВІТУ закрили близько 300 запитів від різних підрозділів ЗСУ. ЦВІТ став одним з перших в просуванні благодійних розіграшів в Instagram.

Бренд healthy харчування Green Chef має дуже круту та корисну мету – свідоме харчування без обмежень. Цінність здорового харчування має велику вагу, особливо в контексті постійного стресу. Продукція Green Chef виготовляється без додавання білого рафінованого цукру, лактози та глютену. Солодощі, тортики, йогурти та програми харчування направлені на підтримку внутрішніх процесів. А це своєю чергою впливає на зовнішній вигляд та самопочуття. Green Chef неодноразово долучався до благодійних ініціатив, наприклад, благодійного вечора в кафе Marko. Кошти від прибутку якого передавали на потреби захисників з бригади «Азов».

Придбати напій можна на сайті Green Chef, на Київ Фуд Маркеті, у Green Cafe та Green Rest, а також у офіційних дистриб’юторів Green Chef: Goodwine, Winetime, Silpo, Novus.

Мрія – це велика рушійна сила життя. І вона стає на реальністю тоді, коли думки перетворюються в дії.

Instagram: @cvit_ukraine

@greenchef.ua

Сайт: greenchef.ua

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Andreas Moskin презентує благодійну колекцію з 15 класичних костюмів-символів

НЕЗЛАМНА МЕНТАЛОЧКА: BUDDU х UNBROKEN презентують благодійний дроп

Благодійний стікерпак та нова система лояльності – ініціативи Lullaby, які ви не захочете пропустити

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111