TERRAKÉ – сенсорність, натхненна природними традиціями

Науковий підхід в гармонії з природними стихіями – такий інноваційний погляд на доглядову косметику транслює французький бренд TERRAKÉ, який віднедавна з’явився на українській б’юті-арені.

TERRAKÉ – найперша назва нашої планети, а з грецької сполучення слів «terra» та «ké» перекладається, як земля та вода. Холістичні міркування бренду, що є символом французького велнесу, незмінно ґрунтуються на природному натхненні. Про це свідчить і віра марки у чотири стихії: різноманітну флору, споконвічні води, магічну землю та енергію повітря.

Акцент TERRAKÉ також приділяє сенсорному досвіду. Бренд однаково цінує важливість ароматів, текстур та приємної колірної гами. Комбінуючи увагу до найменших деталей з ефективністю всієї лінійки, він воєдино тішить поціновувачів видимих результатів та справжніх естетів.

Унікальним є комплекс HTP-3, розроблений у французькій лабораторії бренду для того, аби впливати на шкіру на клітинному рівні. Перший компонент комплексу – збагачена гіалуронова кислота, призначена для швидкого загоєння, антивікового ефекту і глибокого зволоження. Щоб підсилити його дію, до формули додали концентрат морських водоростей, що походять із холодного океану південної півкулі. Вони забезпечують оптимальну та стійку гідратацію та підсилюють біомолекулярний актив проти старіння. Дослідження TERRAKÉ доповнили формулу екстрактом очищеного чорного трюфеля, діаманта косметології. Багатий на кальцій, він забезпечує справжній захисний бар’єр, покращуючи синтез керамідів – міжклітинного «цементу».

Першочергово TERRAKÉ – СПА-протокол, який можна адаптувати під домашню рутину. Лінійка бренду є широкою, та поділяється на догляд за обличчям та тілом – тут кожен може обрати продукцію згідно з персональним запитом та вподобаннями. Сам же бренд представлений в преміум-готелях та резортах по всій Франції, та розширює свої горизонти в Азії та інших європейських країнах.

Ближче познайомитися з асортиментом та придбати засоби TERRAKÉ можна на офіційному сайті чи в Instagram.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Осінній ритуал: добірка доглядових засобів для шкіри, які ви полюбите цієї осені

Stress off, make-up on: косметичні засоби від Sensilis

Ода здоровій та красивій шкірі з новим брендом доглядової косметики AWESKIN

Косметичка на літо від Mary Kay

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111