Незамінний модний атрибут. Які тренчі від українських брендів обирати на цю осінь?

Минає перший місяць осені, який мало чим відрізнявся від літніх днів. Тому фешіоніста ще не мали змоги вигуляти по-справжньому осінні аутфіти, але натомість отримати бонусний час для поповнення гардероба новими позиціями. Ви також встигаєте вскочити в останній вагон, і ми пропонуємо оновити свій верхній одяг, обравши трендовий тренч від українських брендів. Це безпрограшний варіант, який стане інвестицією у майбутнє вашого гардероба, а також розширить можливості для створення нових стильових поєднань і прийомів. Про те, які тренчі будуть актуальними цієї осені – читайте далі у нашому гіді.

Стримана елегантність VOVK

У новому сезоні осінь-зима 24/25 український бренд VOVK говорить мовою, дарами та кольорами природи. Колекція поєднала в собі ще теплий листопад і такий холодний грудень, а також натуральні тканини й таємні принти. Бренд представив два варіанти тренчів актуальної довжини міді у темних кольорах – графітовому і чорному. Хто сказав, що тренч – це лише про відтінок кемел? Ось і ми радимо не обмежуватись лише цими уявленнями і додати до свого гардероба оверсайз-моделі у нетипових кольорах.

Тренчі доступні у двох варіантах. Перший – з котону, класична модель, яка транслює стриманість. Другий – з екошкіри, що є мегапопулярною у цьому сезоні і однозначно слугуватиме вам ще протягом наступних сезонів, додаючи елегантності і водночас сміливості образам.

Детальніше ознайомитися з колекцією та розмірною сіткою можна на офіційному сайті VOVK або у соцмережах бренду.

Гармонія природи і сучасності FloveTouch

В осінній колекції бренд FloveTouch поєднує класичні силуети та природні відтінки, що створюють ідеальний баланс між функціональністю та жіночністю. Основна ідея, за словами команди, – це адаптація класичних форм до життя у великому місті, з акцентом на комфорт, стиль та натуральні кольори, що асоціюються з природою.

Зокрема, у колекції представлені й тренчі у трендових кольорах. Передусім виділяємо тренчі у зеленому і його відтінках – хакі та м’ятному. Адже цей по-справжньому осінній колір зайняв почесне місце у колекціях світових брендів, завдяки своїй позачасовості і вишуканості.

Для любителів класики бренд пропонує дві моделі двобортних тренчів бежевого кольору та відтінку тауп, які матимуть стильний і позачасовий вигляд та захищатимуть від дощу й осінніх поривів вітру.

Особливістю виробів FloveTouch є те, що бренд надає перевагу закритій обробці швів, аби кожна річ виглядала настільки ж красиво зсередини, як і зовні.

Детальніше ознайомитися з колекцією та розмірною сіткою можна на офіційному сайті FloveTouch або у соцмережах бренду.

Витонченість силуетів і комфорт Morandi

Бренд Morandi, що спеціалізується на виробництві преміум одягу, завжди акцентує увагу на поєднанні класичних рішень з сучасними трендами. В основі кожної колекції закладена любов до деталей, зручність і функціональність – без жодного компромісу.

Тренчі стали знаковими елементами осінньої колекції бренду. Вони підкреслюють неповторний стиль Morandi, зберігаючи гармонію між витонченістю силуету та комфортом.

У колекції Morandi наразі представлені два тренчі, кожен з яких створений з використанням натуральних тканин преміум класу – льону та бавовни. Обидві моделі відзначаються вільним кроєм, що підходить для будь-якого типу фігури, і мають продумані декоративні елементи, які візуально подовжують силует.

Зокрема тренч з льону забезпечує комфорт та водночас виглядає дорого і стильно. Виріб має пояс, що дозволяє підкреслити талію, а декоративні рельєфи візуально витягують фігуру, роблячи її більш стрункою. Особливого шарму надає контрастна підкладка з віскози кольору «гіркий шоколад.

У тренчі з бавовни, як і в моделі з льону, вільний крій та пояс для акценту на талії, а оксамитова поверхня тканини забезпечує приємні тактильні відчуття. Окантовані  шви всередині гарантують довговічність і зносостійкість виробу. А вже незабаром бренд представить новий двобортний тренч із екозамші трендового шоколадного кольору.

Детальніше ознайомитися з колекцією бренду можна на офіційному сайті Morandi або в шоурумі в історичному центрі Києва, за адресою вул. Воздвиженська, 31а.

Бунтарство, звабливість і контрасти PAPAYA

У центрі нової осінньо-зимової колекції PAPAYA знаходиться прекрасна, талановита й амбітна молода жінка, яка не боїться своєї привабливості і постійно розширює обрії для досягнення поставлених цілей. Вона і є рішучість. Вона і є сама впевненість.

Колекція CONFIDENCE тільки посилює цей образ, а також надає можливість клієнткам бренду ще краще розкрити свою особистість через одяг. В її силуетах домінують строга геометрія та додана на противагу підкреслена жіночність.

Зокрема у колекції представлені тренчі, виконані з екошкіри, що додадуть характерності усій вашій осінньо-зимовій капсулі.

Тренчі наявні у трьох трендових кольорах – чорному, шоколадному та бургунді. Останній ще більше розкриває тему рішучості та впевненості. Він активно присутній в CONFIDENCE разом зі вже класичними для ДНК бренду відтінками шоколадного, чорного, сірого та молочного. А довжина максі, окрім того, що є трендовою, ще й дозволяє почуватись захищено і комфортно у будь-яку непередбачувану осінню погоду.

Детальніше ознайомитися з колекцією та розмірною сіткою можна на офіційному сайті PAPAYA або у соцмережах бренду.

Безпрограшна класика L’eskizzo

Український бренд L’eskizzo знає, як інтегрувати класику в сучасні тенденції у світі моди, дозволяючи жінкам виглядати елегантно і ефектно. Відтак, кожна жінка може створити гардероб, який буде актуальним поза часом та обставинами.

В асортименті бренду представлені класичні моделі тренчів у бежевому кольорі. Тренч Baltimor Beige має англійський комір, який можна носити у різних варіантах, а тренч Hollywood Beige виконаний у сорочковому стилі та є складним у пошитті, всі зовнішні шви, а також муляж кишень на грудях прошиті контрастною ниткою.

Не можемо оминути увагою й тренч-кейп з бічними розрізами та накладним коміром, що має нетривіальний силует і стане джерелом для пошуку нових гардеробних поєднань цієї осені.

Детальніше ознайомитися з асортиментом можна на офіційному сайті L’eskizzo або у соцмережах бренду.

Скандинавський вайб COOSH

Український бренд одягу та аксесуарів COOSH пропонує верхній одяг, який ідеально підійде для демісезону та гратиме вирішальну роль в осінніх образах. А головним героєм верхнього одягу став подовжений тренч з екозамші, ще одного трендового матеріалу, який став фаворитом модниць цього сезону.

Двобортний із лацканами та об’ємними рукавами, тренч передає настрій скандинавських модниць. Відтак виріб з лінійки Select гармонійно впишеться у базовий гардероб та доповнить будь-який образ.

Детальніше ознайомитися з асортиментом можна на офіційному сайті COOSH або у соцмережах бренду.

Французький шик Le Charmie

Цими днями бренд Le Charmie, відомий своєю здатністю поєднувати французький шик із сучасним підходом до базового гардеробу, представив нову осінню колекцію. У цьому сезоні бренд робить акцент на преміальній якості та несподіваних комбінаціях текстур і форм.

Звісно ж, бренд не оминув своєю увагою й тренчі. Колекція поєднує oversized тренчі з замші шоколадного кольору, що відображає різні грані настроїв дівчини Le Charmie. Виріб lé Suede виконаний зі щільної італійської еко замші, має акцентну молочну відстрочку та вільну oversized посадку.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
otage13552-511111111
LITKOVSKA_SS25_ATMOSPHERE_26
24.09
 4
VISHNI-5
photo_2024-09-25_15-16-42
Fashionista_Posh&Cozy_51111111111
charmbag_matcha_front_web
DSCF2233 (1)гл111111111
737937370_45515005111111111