Осіння трансформація: секрети сезонного догляду в добірці засобів, які треба вашому волоссю

Любителі осінньої прохолоди з помірною вологістю, яка у вас зачіска? Адже осінь для багатьох не лише про початок нової історії та затишок у новому светрі, а й про новий виклик для володарок пухнастого волосся. Хоча варто зауважити, що саме восени волосся страждає у багатьох, а бажана зачіска лишається у палких днях аж до наступного року. Зміна погоди, вологість та вітер стають справжнім випробуванням для волосся, але в кожній порі року є свої секрети краси. Щоб ваші пасма виглядали розкішно, ми зібрали добірку з унікальних засобів для цієї осені, які подарують волоссю живлення, відновлення та блиск.

Готові дізнатися, як приручити осінь і зробити її союзником вашої зачіски?

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Осінній ритуал: добірка доглядових засобів для шкіри, які ви полюбите цієї осені

Promille

Лінія Promille підкорила молоде покоління японських дівчат завдяки дизайну, чистому складу та унікальному підходу – вона використовує комплекс із 16 низькомолекулярних масел із натуральних джерел, здобутих за низьких температур для збереження їх корисних властивостей. А ще у неї гарні аромати – віддушка шампуню та олії схожа на аромат Chloe, а маска для волосся – чистий тонкий аромат персика та османтусу.

Бренд відбирає кращі компоненти з ретельністю, щоб волосся отримувало тільки найкращий результати від використання Promille. Унікальні аромати, опрацьовані до досконалості, щоб підкреслити індивідуальність кожної.
Promille, родом з Японії пишається відкритістю та чесністю, адже кожен продукт – це символ чистоти та прозорості!

Делікатний догляд із шампунем «Promille», створений для зволоження та турботи про чутливу шкіру голови. Цей шампунь не містить силіконів, ідеально підходить для різних типів волосся та шкіри голови, окрім жирного. Ідеальний для тих, хто хоче підкреслити гарний завиток хвилястого та кучерявого волосся.

  • Підходить для дітей;
  • Ідеальний для тих, хто погано переносить агресивні очищувальні формули та ПАР;
  • Рекомендується для кучерявого та хвилястого волосся;
  • Заспокоює чутливу шкіру голови;
  • Делікатно очищає та зволожує пошкоджене волосся;
  • Усуває суху лупу завдяки натуральному лакричнику з протизапальною дією;
  • Комплекс з 16 масел.

*тюбик із золотим обідком – шампунь Promille, зі срібним – зволожувальна маска для волосся Promille Treatment

Розкішна зволожувальна маска для волосся Promille Treatment створена для надання волоссю м’якості, блиску та слухняності. Ідеально підійде для усіх типів волосся, особливо для кучерявого. Маска містить невелику кількість силіконів, які ущільнюють волосся, надаючи йому блиск і розсипчастість, не обтяжуючи. Прекрасно зволожує по всій довжині, не краде об’єм і не робить волосся жирним.

Натуральна олія для волосся та тіла містить:

  • Кунжутна олія – природне джерело вітамінів та антиоксидантів, які живлять та зміцнюють волосся;
  • Олія сафлору та соняшникова олія – допомагають відновити пошкоджені пасма та повернути їм життя;
  • Олія жожоба і масло авокадо – насичують волосся необхідними ліпідами, роблячи його м’яким і шовковистим;
  • Олія горіха і масло виноградних кісточок – додають блиск і еластичність, допомагаючи в боротьбі з посіченими кінчиками;
  • Олія камелії та олія вечірньої примули – заспокоюють шкіру та запобігають подразненням;
  • Олія плодів шипшини та олія рисових висівок – багаті вітамінами A та E, які зміцнюють волосся.

Щодня волосся піддається стресу від використання фена, випрямлення або плойки, що призводить до сухості та неслухняності. Знебарвлення та фарбування додають ламкості та жорсткості, а сезонні зміни погоди вводять свої правила. Якщо ви хочете досягти блиску і м’якості, спробуйте Promille Karte Hair Repair Oil – інтенсивне масло для відновлення пошкодженого волосся.

Інтенсивна сироватка для волосся збагачена доглядовими компонентами, ефективно бореться з накопиченими пошкодженнями волосся в повсякденному житті. Незмивний догляд, який утримує вологу, роблячи волосся гладким і блискучим до самих кінчиків. Приємний аромат класичного букета квітів та фруктів надає елегантності та чистоти. Безпечна формула не містить парабенів, спирту, мінеральної олії, синтетичних поверхнево-активних речовин і барвників.

Instagram: promille_ua

Виробник: Nakagawa (Mucota) Країна походження: Japan    

NEQI – відкриває нові межі догляду за волоссям!

Основою всіх засобів NEQI є безсульфатна веганська формула та особлива суміш Signature Blend – спеціально розроблений професійний комплекс активних інгредієнтів з геміскваланом, пептидами та екстрактами екзотичних рослин. Цей бленд ущільнює структуру волосся та забезпечує незрівнянну еластичність і здоровий блиск.

Наразі бренд наповнено трьома лінійками: 

Засоби, які розроблені для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся. У складі містять фітокератин, також відомий як веганський кератин. Даний компонент має потужний живильний ефект, здатний підвищити еластичність та зміцнити структуру волосся.

Лінійка засобів розроблена для зволоження та живлення волосся. Завдяки екстракту водоростей у складі вона збагачує пасма вологою, запобігаючи ламкості та посіченим кінчикам.Засоби живлять та зміцнюють волосся від кореня, забезпечуючи здоровий вигляд без обтяжень.

Сучасні тенденції у зачісках потребують правильно підібраних засобів, які надають волоссю здорового сяйва та створюють досконалі завитки. Це можливо завдяки культовій лінійці стайлінгу FORBIDDEN FINISH.

Український бренд професійної косметики ROSABELLA, що вже здобув визнання дерматологів та трихологів, сповідує комплексний підхід до догляду за шкірою голови та довжиною волосся. Бренд пропонує дві дієві програми згідно того, з чим звертаються клієнти найчастіше:

Для шкіри голови та коренів волосся найпопулярнішими запитами осені у клієнтів є робота з випадінням, стимуляція росту, збільшення густоти:

Пілінг з лактобіоновою, молочною кислотами, рослинними саліцилатами та пребіотиками наноситься за 15-60 хвилин до миття голови з шампунем. Очистить шкіру голови від усіх забруднень та надлишку омертвілих клітин, профілактує свербіж та лупу, продовжить свіжість коренів, а також підсилить ефективність наступних етапів догляду.

Маска наноситься на очищену шампунем шкіру голови на 15-16 хвилин, змивається водою. Додатковий бонус від маски – позитивний вплив на корені волосся та саме волосся, на яке вона потрапляє.

Сироватка наноситься на шкіру голови на завершення догляду, а також щовечора за 1-2 години до сну. Головний діючий компонент – фіто-пептидна фракція стовбурових клітин куркуми, запатентована іспанською лабораторією Vytrus Biotech під назвою CAPILIA LONGA™ –  має доведену клінічно ефективність проти випадіння волосся: ефект подібний до факторів росту і навіть вищий, ніж у міноксидилу, та зменшення втрати волосся до 89% (за даними клінічних досліджень Vytrus Biotech).

Для довжини волосся лідерами запитів в поточний сезон є зменшення ламкості, активне зволоження та відновлення довжини. І як раз у вересні бренд презентував два інноваційних засоби, що за відгуками тестових груп дали приголомшливі результати:

Зволожувальна маска для волосся з 10 активними компонентами, включаючи запатентований комплекс Vegetamide 18MEA – рослинну «рідку кутикулу» з пептидів гороху для відновлення природного F-шару. Покращує утримання вологи всередині волосини та забирає статичний ефект, надає волоссю шовковистості та робить його слухняним та м’яким. Підходить всім типам та станам волосся, навіть такому, що легко обтяжується від масок.

Незмивний засіб для максимально інтенсивного зволоження та відновлення, «приборкання» та неймовірного блиску. Потужно працює і рівному, і на кучерявому волоссі. У складі аж 12 активних компонентів, серед яких і та сама «рідка кутикула», і комплекс з водоростей XYLISHINE™, що дає клінічно доведений ефект з першого використання, і багато інших цікавих складників.

Не знайшли програму під свій запит? Професійні консультанти бренду під керівництвом косметолога турботливо підберуть засоби під ваш запит та залишаться на зв’язку 7 днів на тиждень, щоб супроводжувати вас під час застосування.

Instagram rosabella_ua

Випадіння волосся восени – основна проблема для багатьох жінок. Тому догляд повинен бути направленим на збереження густини та росту волосся. У доглядовій лінійці NIACINAMIDE THERAPY є усе, щоб піти на зустріч розв’язуванню цієї проблеми. Ніацинамід – зарекомендував себе справжнім «стимулятором» для посиленого росту здорового та міцного волосся, а засоби з ним можуть значно прискорити появу позитивного результату!

Шампунь стимулює ріст, запобігає випадінню і збільшує густину волосся, а також має зволожувальні компоненти та захищає від ламкості. Чудово підійде жирному типу шкіри, адже не обтяжує корені та не провокує збільшення виробки шкірного сала. Водночас надає блиск та гладкість волоссю.
Містить збалансований Ph та ніацинамід, який запобігає неконтрольованій втраті волосся, стимулює мікроциркуляцію крові та кисню, покращує ріст та якість волосся. Нішевий аромат засобу Fig & Orange Blossom залишає шлейф аромату стиглого інжиру у поєднанні з цвітом апельсина.

Маска-терапія вже після першого використання полегшує розчісування та робить процедуру комфортнішою для волосся. Добре зволожує та проникає у структуру волосся, що попереджує ламкість та сухість. Діє як структурний нутрієнт і посилює шлейфовий аромат Fig & Orange Blossom у поєднанні з шампунем і кондиціонером цієї ж лінійки.

7521440906_84845_n.jpg11111
1.Спрей-терапія для посиленого росту, зволоження та збільшення густини волосся з Ніацинамідом та Мультивітамінами

Догляд з вмістом ніацинаміду, Д-пантенолу, протеїнів шовку поєднаний із мультивітамінами та зволожувальними компонентами водоростей ламінарії. При регулярному застосуванні комплекс допомагає відростити до 14 см довжини впродовж лише 5 місяців, даруючи зволоження, гладкість та шовковистість текстурі волосся щоразу після використання.

2. Поживне сухе масло для сяяння та блиску волосся з цінними маслами

Сухе масло для повернення волоссю життя та максимально комфортного розчісування. Надає сліпучого сяяння та блиску, володіє неймовірним шлейфом нішевого аромату, не обтяжує та допомагає залишатися твоїм пасмам свіжими та «живими», слугує термозахистом та запобігає випаровуванню вологи.

photo045-55-06 (2).jpg11111
ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
otage13552-511111111
LITKOVSKA_SS25_ATMOSPHERE_26
24.09
 4
VISHNI-5
photo_2024-09-25_15-16-42
Fashionista_Posh&Cozy_51111111111
charmbag_matcha_front_web
DSCF2233 (1)гл111111111
737937370_45515005111111111