Найкомфортнішу річ цієї осені знайдено: обираємо кардиган від українських брендів

Головна: LBTM Studios

Восени ми завжди прагнемо затишку й комфорту, який відображатиметься і у нашому стилі. В’язані теплі речі – мастхев, який дарує не лише ці відчуття, а й є позачасовою модною класикою. Цьогоріч різноманіття кардиганів знову розширило поле для стилістичних поєднань фешіоніста, тому ми не змогли оминути увагою такий тренд.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ремінь – неочевидний атрибут осіннього стилю, який вам потрібен вже

Ця річ є універсальною, тому під час вибору кардигана варто відштовхуватись від власних вподобань. Однак виділяємо кілька моделей, які є особливо актуальними цієї осені:

Подовжений кардиган

Ці моделі подовжують силует і можуть слугувати як альтернатива традиційному верхньому одягу на осінь. Вони класно поєднуються як з джинсами, так і з трикотажними сукнями і додають образу розслабленості.

25 Union
One by One
Natali Bolgar

Ретро-вайб

З ніжними та акуратними візерунками, з вишивкою, з комірцями, з блискучими ґудзиками та вʼязаними квітковими аплікаціями. Ретро-моделі кардиганів також будуть актуальними у цьому сезоні. Додавайте цю річ до базового образу з білим топом, джинсами та балетками.

Cher'17
nyni
O.TAJE
IWOMAN

Кольорові кардигани

Додайте настрою і барв своїм осіннім виходам завдяки яскравому кардигану! Вкорочений чи подовжений, оверсайз чи приталений – вибір за вами, а покращений настрій гарантований! Поєднуйте такий кардиган з більш стриманою базою для збалансованих образів.

diadia
GEPUR
LBTM Studios

Кардигани з блискавкою

Моделі на блискавці – ще одна знахідка цього сезону. Вони поєднують практичність із сучасністю і класно вписуються для створення образів у стилі casual, а також більш спортивних луків.

FLOW
LBTM Studios
ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19
GZCtebWX0AA1L8Zk