Трендові деталі та позачасова привабливість в осінній колекції THE LACE 

У новому сезоні бренд підносить естетику на новий рівень, розкриваючи її багатогранну тональність. Колекція демонструє, як елементи гардероба можуть легко трансформуватися для різних життєвих ситуацій, змінюючись під настрій.

Дуалізм жіночності та маскулінності пронизує дух колекції. Це проявляється у ніжних, витончених акцентах та плавних силуетах.  Характеру дропу додають класичні стримані стрілки і прямий лаконічний крій. 

Мультизадачні фасони дарують свободу експериментам зі стилем: жакети змінюють форму за допомогою спеціального поясу, брюки-палаццо з внутрішньою корсажною вставкою можливо носити традиційно, так і з виворотом для створення більш неординарного образу, лонгсліви делікатно оголюють ключиці, дозволяючи обирати між варіантами «off the shoulder» або асиметричного варіанту на одне плече.

Колірна палітра нового дропу відображає осінню атмосферу: відтінки заварного крему, карамелі, гіркого шоколаду, графіту, класичного чорного та трендового червоного додають особливого шарму айтемам. 

Нова колекція вже представлена на офіційному сайті та магазинах бренду у Києві, Одесі, Львові та Дніпрі. 

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19