Сяйво, краса та магнетизм: Kiko Milano презентує дві нові колекції

Італійський бренд декоративної косметики Kiko Milano випустив дві нові лімітовані колекції декоративної косметики: Magnetic Nights, натхненну столицею італійської елегантності, енергією та ексклюзивністю найгламурніших подій Міланського Тижня моди, а також лінійку Maxi Mod Colour Mascara спільно з Еммою Робертс.

Magnetic Nights

В лінійці Magnetic Nights представлений повний асортимент декоративної косметики, засобів для догляду за шкірою та аксесуарів. Інноваційні формули, чуттєві текстури, які трансформуються під час контакту зі шкірою, додаючи їй кольору, сяйва та краси. Модні відтінки, гра світла з металевими кольорами та покриттями для насичених димчастих очей, графічні лінії, щоб підкреслити унікальність і неповторність.

Особливу увагу бренд присвячує і культовому дизайну з 3D-оздобленням, які перетворюють кожен виріб на предмет колекціонування, аксесуар, яким можна похизуватися. Глянцеві чорні відтінки, деталізовані відблисками срібла, поєднуються зі сміливими рельєфами, щоб передати всю яскравість вечорів високої моди.

Maxi Mod Colour Mascara

Водночас у лінійці Maxi Mod Colour Mascara представлено туш для вій в семи різних кольорах: класичному чорному, синьому електрик, сливовому, коричневому, зеленому металік, фуксії та бірюзовому. Додатково в колекцію входить палетка тіней для очей з 15 відтінками, та компактні однокольорові тіні з металевим фінішем. Завдяки рідкій, еластичній текстурі та мініщіточці Hytrel, туш Maxi Mod Color рівномірно наноситься кожну вію, а формула, збагачена аргановою олією, збільшує об’єм до 200% та дає 10-годинну фіксацію.

Колекцію презентували спільно з амбасадоркою бренду, актрисою Еммою Робертс.

«Працювати з Kiko Milano було так весело – таке задоволення від участі в творчому процесі з ними. Ми експериментували з шаруватим кольором і текстурою для вигляду Maxi Mod Color Mascara. Це грайливий погляд на класичний б’юті-образ, і мені сподобалася свобода експериментувати з новими речами та робити щось трохи несподіване», – зізналася актриса.

Ознайомитися детальніше з асортиментом колекцій можна у фірмових магазинах Kiko Milano та на INTERTOP.UA.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Kiko Milano презентує дві лімітовані колекції

Kiko Milano одночасно презентує три нові колекції

Kiko Milano презентує засоби для волосся у співпраці з зірковим перукарем Россано Ферретті

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19
GZCtebWX0AA1L8Zk
завантаженняпціаа