33 річниця: як українські бренди підготувалися до Дня Незалежності України

Головна: KATERYNA KVIT

24 серпня 1991 року на позачерговій сесії Верховної Ради України 346 депутатів проголосували за ухвалення Акту проголошення незалежності України. Документ проголошував створення самостійної Української держави. І ось 33 роки по тому, ми з особливим трепетом чекаємо цей день. І боротьба за незалежність та свободу все ще триває.

Українські бренди підготувалися до Дня Незалежності і презентували чимало тематичних дропів та проєктів, які ми зібрали в одній добірці.

Незалежні 33: маніфест від STIMMA 

З нагоди 33-ї річниці незалежності України бренд одягу STIMMA, присвячений жіночій силі та впевненості, створив проєкт «Незалежні 33», покликаний розкрити справжнє значення незалежності для українських жінок.

У рамках проєкту було проведено інтерв’ю з 33 українками, кожна з яких поділилася своїм визначенням особистої незалежності. Сильні й талановиті жінки, різні за віком, професією та життєвим досвідом, своїми влучними фразами показали всю багатогранність сучасної української жінки. У цих висловлюваннях втілено їхні мрії, досягнення та боротьбу за власне «я».

«Незалежні 33» є маніфестом бренду STIMMA, який прагне донести ідею, що для жінки незалежність так само важлива, як і для держави. Проєкт є віддзеркаленням цінностей, які бренд несе у своїй місії – підтримувати жінок на їхньому шляху до самовираження.

Стильні образи до Дня Незалежності від Klott

За 33 роки Незалежності українці навчилися відстоювати свою незалежність і ось вже майже 10 років безупинно продовжують за неї боротися. Тому до такого важливого для нас усіх дня бренд Klott зібрав цікаві стилізації речей, у яких можна стильно і комфортно відсвяткувати День Незалежності.

Modern Independence

Незалежність – це також можливість обирати те, що до вподоби саме вам. Якщо база – джинси та футболки – це серце ваших образів, то пропонуємо доповнити її цікавими аксесуарами, створивши родзинки, які будуть притаманні саме вам.

Independence with a touch of ethnicity

А що, як ми скажемо, що фартух можна класно стилізувати у чоловічих образах? Якщо хочеться залишатися у комфортній для себе базі, проте додати цікавих деталей з етнічними мотивами, то таке поєднання – чудовий варіант відзначити день Незалежності, як на вечірці, так і на концерті просто неба.

Independence with a touch of bravery

Для більш розслабленого образу пропонуємо сміливо доповнювати базу яскравими деталями. Наприклад, хустку можна повʼязати на пояс, тим самим створивши цікавий елемент в образі, який чудово поєднуватиметься з акцентним взуттям та прикрасами.

Новий дроп вишиванок від бренду MOTYV до Дня Незалежності України

Бренд вишиваного одягу MOTYV представляє новий дроп, присвячений Дню Незалежності України. Ця колекція – унікальне поєднання яскравих орнаментів та простих силуетів. Кожен її елемент розповідає натхненний нашою рідною Батьківщиною, її історією, стихіями та кольорами.

У дропі представлені сорочки та сукні з витонченою вишивкою білим по білому, а також варіанти в нейтральних природних кольорах. Для поціновувачів яскравих акцентів бренд пропонує моделі з насиченою кольоровою вишивкою. Крім того, у колекції є широка чоловіча лінійка, яка включає різноманітні моделі вишиванок. Це дозволяє всім знайти свій ідеальний варіант, який відповідатиме їх стилю та вподобанням. Незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу класичному стилю, чи яскравим акцентам, у цій колекції знайдеться щось особливе для кожного.

«Повернення додому» проєкт KATERYNA KVIT до Дня Незалежності

Український бренд KATERINA KVIT, що спеціалізується на роботі зі шкірою представляє лімітований дроп, присвячений 33-й річниці незалежності України.

Сьогодні, коли багато українців змушені шукати притулок далеко від рідної землі, всіх нас, незалежно від місцеперебування, об’єднує дещо особливе та рідне душі – український паспорт.  Документ, що зазвичай займає місце поряд з ключами від дому – під самісіньким серцем, символізуючи надію на повернення додому.

Дизайн, натхнений часами коли документи зберігали у тонесеньких файлах, нагадує, що ще одна об’єднуюча нас річ – це наше минуле, наповнене спогадами про старі звичаї та звички.

Новий дроп вже доступний онлайн на katerinakvit.com, а 20% виторгу від кожного проданого аксесуару бренд перерахує до харківської міської Дитячої клінічної лікарні №16.

«Роса на сонці» – нова версія колосків від BEVZA

Спеціально до Дня Незалежності України бренд BEVZA випустив своє знакове кольє та сережки у формі колосків у новій версії, прикрашеній кристалами. Вони нагадують краплі роси, які з’являються на пшениці на світанку, символізуючи оновлення та надію. Святкова капсула отримала назву «Роса на сонці».

Нові прикраси є відсиланням до проникливих рядків з національного гімну України: «Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці, запануємо і ми, браття, у своїй сторонці». Кольє «Роса на сонці» є не лише вишуканим аксесуаром, але й потужним символом стійкості, спадщини та надії, що відображає силу та непохитність українського народу.

Кольє та сережки «Роса на сонці» ексклюзивно представлені на сайті bevza.com та в корнері бренду в ЦУМ Київ.

Стрічки для волосся від ШИПЕЛИК

Український бренд одягу ШИПЕЛИК презентували лімітований дроп стрічок для волосся, натхненних «Катериною» Тараса Шевченка. Стрічки виготовлені з шовку, прикрашені квітами космеями, що зроблені вручну. Також бренд пропонує вельон або ж серпанок – весільний головний убір наречених. Він також виготовлений з шовку та декорований космеями. У ШИПЕЛИК переконані, що такий аксесуар стане ідеальним доповненням образів до Дня Незалежності.

Кількість виробів лімітована.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111