4 головні взуттєві тренди осені від бренду Kachorovska

Space mag. продовжує знайомити вас з тенденціями, які ми підхоплюємо у дизайнерів та інсайдерів індустрії моди. В цьому матеріалі Аліна Очеретяна, співзасновниця та CEO Kacho Group, а також креативна директорка бренду Kachorovska, розповідає про те, на яке взуття слід звернути увагу, щоб оновити гардероб найактуальнішими новинками.

Осінь – пора оновлення та експериментів. Це саме той час року, коли можна сміливо пробувати щось нове і розсувати власні межі сприйняття, звернувшись до тенденцій чи стилістики, які до цього вам були не притаманні. Особливо це стосується взуття та аксесуарів, адже зробити акцент в образі набагато легше яскравими туфлями несподіваного кольору чи текстури.

Туфлі з високою посадкою

Цей тренд не про чоботи чи кеди, все простіше – це туфлі чи балетки, які закривають верхню частину стопи. Часто таке взуття може давати відсилки до мультиплікаційних героїв Діснею, наприклад, Міні Маус чи пані Крякви з «Качиних історій». Втім, від мультиків до подіуму ближче, ніж здавалось. Цього сезону закрите взуття показали Givenchy, Mansur Gavriel, MM6, Tibi, Blumarine, Roksanda та деякі інші бренди. В Kachorovska також повернули туфлі-човники у колекцію і саме у версії з високою посадкою. Придивіться до моделі Camille з делікатним підбором на чотири сантиметри.

Широкі ботфорти

Головна мета такого взуття – збити з пантелику оточуючих. Хай всі навколо гадають чи це у вас чудернацькі штани, чи чоботи. Актуальна висота ботфордів – середина стегна і вище, а силует має бути максимально розслабленим. Нехай падають красивим драпіруванням шкіри, їм це тільки личитиме. Подібні моделі випустили такі модні будинки, як Versace, Christian Dior, Fendi й Gucci. Kachorovska презентували схожу модель минулої зими і вони одразу стали хітом продажу. На цю осінь ми відтворили модель Alia у коричневій замші, що підійде до великої кількості образів.

Ворсисті текстури

Наші погляди завжди захоплюють незвичайні текстури. Особливо це стосується хутра, пірʼя чи довгого ворсу замшевої шкіри. Цього сезону ви можете обирати самі, який саме вид матеріалу вам до вподоби. Абсолютно точно: будь-яка пара в цій естетиці додасть грайливості вашому образу. Найкращі взірці, а також способи їх стилізацій можна подивитись в колекціях J.W. Anderson, Ferragamo, Simone Rocha та Marni. Kachorovska ж випустили три моделі взуття з довгим хутром: туфлі Francis, балетки Emily Fur та клоги Claire Fur.

Вільна щиколотка

Цієї осені аж до перших холодів пропонуємо носити мюлі. Взуття без перетинок на щиколотці, що делікатно відкриває ногу буде дуже актуальним. Підтвердження знайти надзвичайно легко, перегляньте лишень покази Bottega Veneta, Dries Van Noten і Victoria Beckham. У Kachorovska також є елегантна модель мюль Rachel. Це вічна класика в несподіваних відтінках.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
mary kay main
_Осінь24_01
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111