6 трендів у прикрасах, на які варто звернути увагу у 2024 році

Головна: Ruslan Baginskiy

Пара сережок чи каблучок, браслет чи підвісок – зазвичай ми обираємо щось із них в останній момент перед виходом з дому. А ці аксесуари грають далеко не останню роль у наших образах. Цьогоріч тенденції у світі ювелірних (і не тільки) прикрас коливаються між вишуканістю й інфантильністю. Про те, які прикраси є трендовими у цьому році – читайте далі.

Скульптурний мінімалізм

Об’ємні прикраси зі стриманими структурами, які хочеться розглядати. Мінімалістичний дизайн, елегантність вигинів, принцип: «чим масивніше – тим краще». Сміливі металеві елементи стануть головним трендом весни та літа, з’являючись у різному вираженні (взуття, ремені і навіть сумки). Масивні скульптурні сережки стануть справжньою окрасою будь-якого образу.

Прикраси: СDD Jewelry, Yuval’ Studio, rimmart, DAFF

Прямо з мушлі

Прикраси з перлинами також продовжують бути серед фаворитів у модниць. Вони змінюють градус як повсякденних, так і ошатних образів. Особливої уваги заслуговують сережки та каблучки з перлинами різних кольорів.

Прикраси: LITKOVSKA, Gutsulka Ksenya, Gunia Project, Щось Цікаве

Варіації підвісок

Однозначний тренд як минулого, так і цього року. Масивна підвіска у різних вираженнях – мастхев вашого аксесуарного гардероба. Геометричні фігури, імітація фруктів, прикраси з символікою – обирати вам. І не обмежуйте себе у варіантах стилізувань! Адже прикраси на стрічках, шнурівках чи пасках можна носити не лише на шиї, а й як браслет чи пояс.

Прикраси: TRIP:TYCH, CHEGO, Yu-Yulino, Dukachi Jewelry

Бантики не лише для волосся

Ще одним лідером ювелірних трендів 2024 року є банти – символ позачасової жіночної елегантності. Підвіски у формі бантів чи закручені каблучки – обирати вам. Ми ж переконані, що вони точно додадуть вайбу ностальгії та ретро-вайбу вашим лукам.

Прикраси: color traditions, nadiia, ZARINA

Керамічні фантазії

На думку стилістки Юлії Кубай, прикраси з кераміки чудово вписуються у більшість гардеробів і дуже тонко відображають душевний та культурний стан сучасної українки. Крім голубів з кераміки та глини, актуальними є підвіски у вигляді барвінку, коників, дзвіночків та восьмикутної зірки. Вони можуть бути як в білому, так і в блакитному чи червоному кольорі.

Прикраси: Yaglyna, Lebet Project, Tsvite Teren

Флористичні композиції

Яка ж весна чи літо без квіткових мотивів? Як в одязі, так і в аксесуарах ми звертаємо увагу на прикраси у формі квітів, особливо троянд. Брошки, підвіски, каблучки та сережки у найрізноманітніших квіткових формах – і ваші образи набудуть нового, романтичного й мрійливого звучання.

Прикраси: SOVA, BEVZA, Ruslan Baginskiy

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
_MG_9191 (3)j
Fashionista_17 (1)
8aa1111111111
Rectangle+17insв
hijaluronnasl11111111
cover-1
IMG_7737глв11111111111
 кулонів Moments (1)
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
EmptyName 70