Ідеальна база для будь-якого аутфіту та тренажерного залу: бренд Sister’s Sport розширив лінійку новими айтемами

Спортивний одяг давно вийшов за рамки тренажерного залу і став основою для різних образів та приводів: від романтичних побачень до домашніх вечорів під улюблений серіал на Netflix. Бренд Sister’s Sport від Sister’s Aroma пропонує філософію «no pressure, just enjoy» і змінює уявлення про комфортний та стильний лайфстайл.

Першим повноцінним кежуал-айтемом в лінійці Sister’s Sport став безшовний боді, який впевнено можна назвати другою шкірою, бо він зовсім не відчувається на тілі. Боді від Sister’s Sport забезпечує комфорт протягом усього дня, а також має стильний вигляд. Його можна стилізувати під будь-який лук та привід, використовуючи як окрему річ, а також як елемент багатошарового образу. Боді доступні у трьох кольорах: сливовому, бежевому та графітовому.

Новинка і топ продажів, з якою також варто познайомитись – безшовні легінси у рубчик кольору dark graphite. Ця річ – основа гардероба, яка ідеально поєднується зі спортивним топом для зручного образу або з футболкою та оверсайз-жакетом для стильного повсякденного вигляду.

Одяг Sister’s Sport відшивається за технологією seamless, тому майже не має швів. Якісні та мʼякі матеріали забезпечують гарну фіксацію без відчуття дискомфорту та сковування рухів.

У бренді переконані, що це спекотне літо неможливо уявити без сету – безшовних шортів у рубчик та топа або бра. Ці шорти настільки зручні, що ви не захочете їх знімати. Вони підходять для тренувань у спортзалі, прогулянок з собакою, медитацій або просто домашнього відпочинку. Лінійка доступна у трьох кольорах: dark graphite, plum та dirty blue, що дозволяє кожній обрати свій ідеальний варіант.

А завершують образ – високі базові шкарпетки в трьох різних кольорах: білому, рожевому та блакитному.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
morandi
Fashionista_Pre-Fall_24_37
9a4d7d8333100d7fc53fc2af69999dbe
 меню
11амбітна1111
UFW_SS_25_ANDREAS-MOSKIN-ca (4)
mriya bride
majesta gol
-сайт-new-_2_
IMG_91601111111111