Приручити звіра: засновниця бренду mocko Юлія Вальчишин розповіла як носити анімалістичні принти

Space mag. продовжує знайомити читачів з головними fashion-тенденціями, які ми спостерігатимемо найближчим часом. І в цьому нам допомагають люди, які безпосередньо створюють одяг, взуття та аксесуари. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся про те, як стилізувати анімалістичні принти від запрошеної експертки Юлії Вальчишин, засновниці українського бренду mocko [моко].

Анімалістичні принти – тренд 2024

Анімалістичні принти знову в моді і цього року вони стають основним акцентом у гардеробах по всьому світу. Леопардовий принт, зокрема, посідає центральне місце.

«Ми про basic, а не про extra, але хто сказав, що база не може бути акцентом?», – каже Юлія. «Наш пунктик – якість тканин і пошиття. Ми завжди виберемо найкращу тканину, навіть якщо за нею доведеться полювати багато часу. Результат того вартий».

Юлія Вальчишин
Повсякденний стиль

Леопардовий принт ідеально підходить для створення повсякденних образів з родзинкою. Міні та максі спідниці з леопардовим принтом з колекції mocko можуть стати основою для безлічі комбінацій. Поєднуйте їх з простими білими футболками або водолазками для створення стильного і невимушеного образу.

«Наша головна мета – знати, що ви дійсно щасливі, коли обираєте, приміряєте, замовляєте, розпаковуєте та носите свою річ від MOCKO. Робимо все, щоб це було реальністю»,  – ділиться Юлія.

Business Casual

Для офісу леопардовий принт може бути чудовим способом додати індивідуальності у ваш образ. Обирайте аксесуари з цим принтом, як-от сумочка від NUKOT або ключниця від JUNA, щоб зробити акцент, не порушуючи дрес-коду. Леопардові рукавички від to be accessories також можуть стати стильним доповненням до вашого лук оф зе дей.

Вечірні виходи

Для вечірніх заходів леопардовий принт можна використовувати більш сміливо. Максі спідниця з леопардовим принтом від MOCKO в поєднанні з елегантною блузою і підборами створять незабутній образ. Додайте сумочку від NUKOT та аксесуари від to be accessories, щоб завершити лук.

Casual Chic

Леопардовий принт можна легко інтегрувати в повсякденні образи для прогулянок і зустрічей з друзями. Носіть леопардові спідниці із затишними светрами та кросівками для створення стилю кежуал шик.

Підтримка українських брендів

Українські бренди активно підтримують тренд на анімалістичні принти, пропонуючи різноманітні та якісні вироби. Варто звернути увагу на інші українські бренди, як-от FROLOV, TWEN20S, BE OM, та AT19.11. Ці бренди пропонують оригінальні та стильні рішення, які ідеально впишуться у ваш гардероб і підкреслять вашу унікальність. FROLOV славиться своїми сміливими дизайнерськими рішеннями, TWEN20S пропонує сучасні та елегантні вироби, BE OM відомий своєю якістю та увагою до деталей, а AT19.11 пропонує актуальні та трендові аксесуари.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
HerhelBoutiquexGASANOVA4 (1)в
savina d
DSC_0698 (2) (2)1111111111
LONDI SPACE(3)11111111111
1080х1080__-2 — копия-min
6 (1)с-min
sisters stelmakh
IMG_1753
 поста із заголовком11111111
CPU_cover3d