Weekend Vibe – літня колекція бренду Extra

Український бренд Extra, котрий натхненний естетикою та сексуальністю жіночого тіла, презентує літню капсулу Weekend Vibe. Хоч бренд одягу та білизни народився в Харкові, нову колекцію присвячує Одесі. Вона втілює в собі дух безтурботних вихідних, де кожен момент сповнений елегантності та свободи.

«Weekend Vibeце про дотик легкості та стилю. Знімання відбулося у мальовничій Одесі, де кожен кадр віддзеркалює атмосферу свободи та невимушеності. Починаючи від вечора в клубі чи ресторані до днів на морі, чи на затишній віллі кожен образ ідеально підкреслює енергію жінки, розкриваючи її неповторний шарм», коментує колекцію засновниця бренду Анастасія.

До колекції увійшли сукні максі з італійського сатину, верх котрих виконано з ніжного мережива, що додає моделі витонченості та грації. Акцентною частиною цих суконь є відкрита спинка, яка привертає увагу. Модель доступна у двох кольорах: класичний чорний та леопардовий принт. Коротка сукня в дропі має вільний фасон, розрізи по боках та відкриту спину.

Максісукня Montana з еластичної італійської сіточки – зірка колекції, що зачаровує своєю витонченістю та пікантністю. Напівпрозора тканина додає образу сміливості, а мікрофібра на грудях у два шари забезпечує комфорт та підтримку. Сукню можна обрати для вечірніх заходів. До капсули також увійшли кілька комфортних комплектів білизни з бавовни, кімоно, яке можна носити як вдома, так і на відпочинку та спокусливий комплект зі спідницею з італійського сатину та вільним топом на зав’язках. Комплект доступний у двох кольорах: класичному чорному та бездоганно білому.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
6 (1)с-min
sisters stelmakh
IMG_1753
 поста із заголовком11111111
CPU_cover3d
завантаженняддд
 2 (2)
IMG_1464111111111111
MOLODO_limited_summer drop_campaign (7)
7110622c8de5d939a95fbd979d6e42b2_1000в