Як створити образ у стилі Office Siren: шукаємо позиції в українських брендів

Головна: Camper FW’22

Якщо у ваших соцмережах дедалі частіше почали з’являтися мудборди, статті чи аутфіти з промовистими гештегами #officecore, #officesiren чи #businesscore, тоді вам точно не залишитися осторонь цієї теми. «Корпоративна» естетика захоплює TikTok, але це не означає її новизну. Вона поєднує високомодний офісний стиль з вінтажним шармом 90-х і 00-х років, що підходить для покоління зумерів, яке не може натішитися епохою Y2K. І як відчути її та інтегрувати не лише у свій робочий гардероб – читайте далі.

Офіціоз і сексуальність разом

Тенденція офіскору набирає обертів, ми бачимо, як вона знаходить нове вираження у колекціях Miu Miu, Prada, Coperni, Saint Laurent, Fendi. Однак зараз офіскор – це не просто про образ lady boss». Це про жіночність і строгість водночас: яскраві червоні губи, спідниці-олівці, окуляри, шпильки, водолазки, масивні прикраси, безліч нейтральних і чорних кольорів і багато прозорості.

Хочете надихнутися цією естетикою? Це привід для того, аби передивитися «Диявол носить Prada», зокрема на образ героїні Жизель Бюндхен, або на офісні луки Рейчел Грін з «Друзів».

Що додати до гардероба?

Трикотажне нашарування

Якісна трикотажна база – це те, без чого неможливо створити трендовий офісний лук. І як би ви не любили светри оверсайз, діловий стиль зосереджується на багатошарових в’язаних речах, які ідеально підходять для офісу. Зверніть увагу на кардигани з високим коміром, приталені водолазки та светри-поло, які можна одягати під пальто і блейзери, а також на майки і топи.

Спідниця-олівець

Якщо раніше вас зупиняла скутість, яку можна відчути у спідниці-олівці, радимо придивлятися до сучасних адаптацій цієї речі, яку пропонують дизайнери. У цьому сезоні ми бачимо трохи вільніші силуети, які облягають тіло, але не обтягують шкіру. Для натхнення пропонуємо переглянути образи з показів Versace, Prada, Saint Laurent. До речі, цікавим варіантом буде шкіряна спідниця-олівець, яка додасть нового градусу вашим образам, проте не вибиватиметься з бізнесового стилю.

Речі у смужку

Якщо і є спосіб вписатися в тренд корпоративного шику, то лише за допомогою простого додавання смужки. Обирайте брюки в смужку, піджак, максі-спідницю або пальто.

На фото: жакет у смужку MOCKO, лонг з комірцем CATSSUIT, гольф O.TAJE, спідниця L'eskizzo, поло THE LACE, спідниця у смужку HUKH

Жилетки

Образи у брючних костюмах з жилетками – тренд, який тягнеться з минулого року і не збирається здавати позицій. А як щодо жилетки на голе тіло для спекотних луків? Чимало трендових моделей можна віднайти в українських брендів.

«Робоча» сумка

Надайте перевагу м’яким шкіряним сумкам, стеганим варіантам через плече або вишуканим клатчам під пахву, що є одним з найгарячіших трендів 2024 року. Можливо, ці фасони не підійдуть для вашої роботи з 9 до 5, але вони чудово підійдуть для робочих заходів та побачень. І так, для ноутбука доведеться брати окрему сумку.

Окуляри Bayonetta

Цей атрибут офісних працівниць у культовій оправі Bayonetta – ідеальний аксесуар для «офісних сирен». Вони аж ніяк не асоціюються з нудною паперовою роботою, зараз вони додають образам сексуальності. Подивіться на останні фотозвіти з модних столиць світу і ви побачите, скільки гостей обирали цей аксесуар до своїх луків.

На фото: жилет L'eskizzo, клатч Kachorovska, жилет CICI COCO, сумка HVOYA, жилет COOSH

Прозорі шкарпетки і панчохи

Непомітні, на перший погляд, аксесуари, які мають вагоме значення для ваших образів. Поєднуйте панчохи та шкарпетки різної довжини та прозорості, щоб додати жіночності вашому вбранню. Можна експериментувати з принтами та візерунками, задля створення дещо грайливих образів.

Слінгбеки та взуття на низьких підборах

Тут і зручність завдяки зручним низьким підборам, і вишуканість, адже жодні кросівки чи балетки не створять того «вау-ефекту» для офісних луків. Доречними є моделі, декоровані перлинами, коштовностями або в металіку.

Панчохи U-R-SO, мюлі IKOS, слінгбеки Kachorovska, панчохи U-R-SO, слінгбеки Estro

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE
1376fjdkd111111111111
kids st