Alice K та DOROFEEVA презентують спільну колекцію

Український модний бренд Alice K та артистка DOROFEEVA оголошують про запуск колаборації. Дроп включає кілька повсякденних образів – футболки, мереживні комплекти, аксесуари та джинси – прикрашені принтом у вигляді зайчика, який є візитівкою як для Alice K, так і для самої співачки. Вушка  –  впізнавана фішка образу DOROFEEVA: в кліпах, в сценічних образах і на афішах, благодійні вушка, які придбали за 2 мільйони гривень. І, звісно, впізнаваний рядок «А ти зайка, вартий лайка» з пісні DOROFEEVA «Хай пишуть».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НЕЗЛАМНА МЕНТАЛОЧКА: BUDDU х UNBROKEN презентують благодійний дроп

«Співпраця з Надею – це нова глава в історії бренду та справжнє втілення мрії, бо ми моментально знайшли спільну мову і смаки. Особливо цікаво було погратись з образами зайчиків, які є як в наших бестселерах, так і частиною образів Наді вже багато років. Колекція втілила ідеї та естетику, які ми поділяємо, і це дійсно надзвичайний досвід для всіх нас», – розповідає Аліса Кукуняк, креативна директорка Alice K. 

Створена в дусі бренду, лінійка передбачає різноманітну стилізацію і ступінь «яскравості» – так бандана перетворюється на топ, мереживна туніка додає поетичності, а асиметрична спідниця грає з пропорціями. Впізнавані елементи, притаманні естетиці співачки, знайшли органічне прочитання в поєднанні з жіночним та грайливим стилем Alice K. Ніжна колірна гама додає романтичного настрою і надихає отримувати задоволення від життя тут і зараз, а зручна посадка та злегка бунтарський настрій надихає на по-справжньому літні пригоди.

DOROFEEVA поділилася своїми враженнями:  

«Ця колаборація вийшла не просто так, адже бренд Alice K мені дуже подобається. Я давно за ним слідкую, часто ношу в житті, навіть вдягала на сцену. Тому, коли дівчата запропонували колаборацію, я миттєво відреагувала. Alice K для мене як свято – бренд відрізняється від інших, має свій особистий стиль. Знаю по собі, як одяг може впливати на настрій: вдягаєш щось гарне зранку – і весь день вже йде інакше. Тому мені хотілося зробити разом з Алісою щось, що допоможе дівчатам почуватися легкими та романтичними сьогодні, коли у нас так небагато приводів для радості. Я втілила в цій колекції своє бажання нагадати, як важливо себе любити та дозволяти собі бути дівчинкою»

Campaign credits:

Фото: @stephanlisowski

Стилізація:: @alicekukuniak, @m_svyatoslava

Особлива подяка за неймовірно милих зайчиків: @donpionua

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
sisters stelmakh
IMG_1753
 поста із заголовком11111111
CPU_cover3d
завантаженняддд
 2 (2)
IMG_1464111111111111
MOLODO_limited_summer drop_campaign (7)
7110622c8de5d939a95fbd979d6e42b2_1000в
Alice K x DOROFEEVA_CAMPAIGN_0111111111