Are we back to school? keepstyle присвятив новий дроп дівчатам з останніх парт

Літо добігає кінця та іноді здається, що ось-ось знову до школи: ідеш з мамою магазинами в пошуках нових класних речей. Треба ж справити враження на однокласників та хлопців зі старших класів. І навіть якщо школу ви вже давно закінчили, восени з’являється бажання додати до своїх образів цієї атмосфери: мініспідницю в складку, білу сорочку, виразні аксесуари.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Новий семестр: осінній дроп одягу від diadia

Креативна директорка бренду keepstyle розповіла як надихнулась власним луком з дитинства та переосмислила його в новому дропі BACK TO SCHOOL:

«Зізнатись чесно, в школі я була тією самою дівчинкою з останньої парти – дещо провокативна, завжди з власними принципами та думкою, що так не любили вчителі)) Під час пошуку ідеї для осінньої колекції зрозуміла, що це ж якраз те, що потрібно. Образ цієї шкільної bad girl ідеально метчиться з вайбом бренду, який ми закладали. Хтось у цій колекції впізнає себе і згадає які прикольні часи були, а хтось навпаки – нарешті дозволить собі відмовитись від цього образу хорошої дівчинки з першої парти та чинити так, як хочеться, а не так, як треба! Наприклад, як інфлюєнсерка, яку ми обрали, як обличчя колекції – Дарушка Кольорова – надихаюча, шалена, рішуча», – ділиться Лера Куткова.

Для любительок тренду office siren також з’явиться декілька аксесуарів. В дропі представлено повний лук з ностальгічним принтом в клітинку: оверсайз піджак, спідниця міні та завершальні елементи для образу – плахта на одну сторону та краватка.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
432996481_434370_n
bride
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111
TERRAKE7
STIMMA_Allure_141111111