Бренд IWOMAN презентував осінню колекцію в колаборації зі стилісткою Ганною Ляшенко

Український бренд IWOMAN представляє осінню колекцію одягу створену в колаборації з персональною стилісткою Ганною Ляшенко. Капсула більшою мірою зосереджена на верхньому одязі, який важливий для осіннього сезону. Колірна палітра речей підібрана вже для прохолодного сезону, так само як і фактури та різноманіття матеріалів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Український бренд IWOMAN презентує круїзний дроп

«На створення речей з осінньої колекції мене надихнула моя робота персональної стилістки з жінками. Розуміючи важливість позицій верхнього одягу в осінніх гардеробах моїх клієнтів, мені хотілось створити такі моделі, що б обʼєднували у собі актуальність, практичність, красу і колірну палітру, яка створена саме для прохолодного періоду», – розповідає Ганна.

Для речей обрали глибокий коричневий, спокійний сірий, вишуканий бордовий і молочний. Серед фактур та матеріалів, з якими працювали – екошкіра, екозамша, вовна і тонкий трикотаж. Родзинкою колекції став довгий широкий шарф з приємної й мʼякої на дотик тканини, яка зігріє у міжсезоння. Особливістю колекції є капсульний підхід: можливість поєднувати будь-які низи з верхами та плечовими виробами. Кожен клієнт, придбавши будь-яку річ із колекції, отримає у подарунок гайд від Ганни Ляшенко по стилізації цих речей між собою, а також з іншим одягом та на різні випадки життя.

Колекція представлена на сайті бренду.

Довідка про бренд:
IWOMAN – бренд створений у 2018 році молодим подружжям, з метою зробити гардероб дівчат
цікавим, але водночас комфортним, якісним та доступним. Асортимент бренду – стильна база,
яка поєднується між собою та не виходить з моди роками у поєднанні з трендовими
елементами. Речі гармонійно поєднуються між собою та актуальні на різні події.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
432996481_434370_n
bride
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111
TERRAKE7
STIMMA_Allure_141111111