COLORS OF SUMMER: новий літній дроп бренду O.TAJE

Український бренд O.TAJE презентував новий літній дроп Colors of summer. У ньому поєднані яскраві кольори та легкі текстури, що відображають самобутність української природи.

Нове надходження від O.TAJE – втілення насичених барв літа та навколишніх краєвидів. Соковита палітра відтінків, яка лягла в основу моделей, занурює у сонячну атмосферу. Сміливий помаранчевий, лимонний, жовтий, насичений зелений, лазурний – кольори, якими наповнений дроп. У поєднанні з простими силуетами та виразними текстурами він уособлює характер української природи. Самодостатній, сильний та довершений у кожній лінії. Дизайн передає насиченість та унікальність України. Контрастні образи символізують мінливість літньої погоди – вечірню грозу, що раптово змінює спеку.

Тендітна та сильна – такою бачить сучасну жінку O.TAJE. Саме тому в колекцію додали яскраві акцентні моделі. Бренд переосмислив базові образи з попереднього дропу Summer Simplicity. Вони отримали нове свіже звучання – більш насичене та сміливе. Співзвучне з голосом українського сьогодення. Незмінними особливостями дизайну залишаються поєднання трендовості та лаконічності. Завдяки універсальності моделей, речі легко стануть акцентом будь-якого образу.

Важливим елементом нового дропу став ажур. Невагома в’язка простежується у легких топах та сорочках-поло, які можна доповнити штанами або шортами у тон на вибір. Моделі мають акцентні кольори та виразні текстури. Також у цьому сезоні бренд презентував в’язану сумку, якою можна підсилити образ.

Окрім цього, до дропу увійшли яскраві комбінації з вільними штанами та кроп-топами. Та переосмислені силуетні сукні в сміливих насичених відтінках з виразними деталями: розрізами на талії, фігурними вирізами та ґудзиками, що підкреслюють індивідуальність та красу кожної українки.

Літній дроп українського бренду вже доступний на сайті otaje.com.

INSTAGRAM: @otaje.brand

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Який літній жіночий одяг представлений у волинських брендів?

Де купувати літній жіночий одяг у Луцьку

Панама, хустина та бейсболка: найтрендовіші головні убори цього літа

#MUSTHAVE на літо: обираємо шорти від українських брендів

Міні, трикотаж чи низька посадка: найтрендовіші моделі спідниць цього літа

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Frame 280
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy