Для перших холодів: спортивна база для жінок та чоловіків від diadia

Перший холод та непередбачувану погоду варто зустрічати підготовленими – з новою спортивною колекцією бренду diadia родом із Закарпаття. До неї увійшов одяг для жінок та чоловіків, який можна комбінувати як із виключно спортивними елементами, так і міксувати з речами в інших стилях – класичними жакетами, джинсами, спідницями й не тільки.

Куртка-анорак та штани в комплекті представлені у трьох кольорах: чорному, бежевому та темно-сірому. Вони зроблені із водовідштовхувального матеріалу, щоб захистити від дощу, а висока горловина не дасть змерзнути від пронизливого осіннього вітру. У колекції також представлені спортивні костюми у двох варіантах – з худі та світшотом, а також кепки. diadia оновили жіночі футболки й розширили чоловічу базу лонгслівами та футболками в чорному, бежевому, синьому та хакі кольорах.

Привертають увагу деталі у вигляді спущеної лінії плеча, декоративного зовнішнього шва на рукавах і мінімалістичного лого бренду. Колекція створена, щоб закрити потребу базового чоловічого та жіночого спортивного гардероба – для походу в гори чи прогулянок містом.

Як амбасадор заходу України та мальовничої природи, diadia відзняли кампейн на фоні туманних гірських краєвидів. Придбати речі зі спортивної колекції можна на сайті та в магазині у Львові.

Instagram: @diadia_official

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Що додати до базового гардероба з осінньої колекції diadia

Тренд осені: бренд diadia представив лінійку одягу з деніму

Колекція MMQ від PUMA: спортивна класика з акцентом на якість та деталі

Стильні образи для занять спортом від українських брендів

 

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
завантаження.jpg11111111111
_MG_9191 (3)j
Fashionista_17 (1)
8aa1111111111
Rectangle+17insв
hijaluronnasl11111111
cover-1
IMG_7737глв11111111111
 кулонів Moments (1)
DiaDia_DenimDrop_Campaign11