Осінь з Marsego: стиль та комфорт у новому вимірі

Осінь з Marsego – це можливість по-новому подивитися на сезонний гардероб. У своєму першому дропі бренд зосередився на ідеальному балансі між трендовими елементами та повсякденним комфортом, допомагаючи вам виглядати бездоганно протягом усього дня.

У колекції Marsego є все, що потрібно для створення функціонального гардероба. Лонгсліви складного крою з відкритими плечима – це ідеальне рішення жінкам, які цінують стиль і комфорт. Вони легко комбінуються зі спідницями чи штанами, дозволяючи створювати як офісні аутфіти, так і вечірні комплекти для зустрічей з друзями.

Джинси прямого крою з легкими потертостями – ідеальна база на кожен день. Вони добре підійдуть як динамічним прогулянкам містом, так і casual-зустрічам. У той час як костюм з італійського трикотажу, мʼякого та ніжного на дотик, з люрексовою ниткою додасть нотку вишуканості. До дропу також увійшли брюки у двох варіаціях – на ділові зустрічі, комфортні вихідні чи сімейні заходи, які легко поєднати з курткою-косухою, а також базовими майками та футболками.

Колірна гамма колекції залишається незмінною, переважно у класичних відтінках. Молочний колір освіжає образ, сірий надає спокою, чорний додає елегантності, а теплий бежевий гармонійно контрастує з глибоким бургунді, додаючи кольорових акцентів для осінніх днів. 

Переглянути колекцію можна на офіційному сайті бренду, а також в офлайн-магазинах у Києві, Львові, Рівному та Дніпрі.

Про бренд:

MARSEGO – український бренд елегантного одягу, присвячений сучасній жіночності, заснований у 2014 році. У колекціях представлені стильні та базові моделі жіночого одягу на кожен день, які також доречні на коктейльних заходах та важливих подіях. Широкий асортимент та палітра кольорів. Бренд допомагає клієнтам сформувати свій ідеальний базовий гардероб. Будь-які моделі з різних колекцій гарно поєднуються між собою шляхом базових спокійних кольорів та сучасним жіночним силуетам. Особливість MARSEGO у власній розмірній сітці, яка забезпечує вдалу посадку на різні типи фігури та на різний зріст.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
photo_2024-09-19_10-14-21f
bride
Marsego_21111
432996481_434370_n
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111