SALON READING представляють нову літню колекцію

Бренд SALON READING, заснований Маргаритою Мурадовою, представляє нову колекцію, що натхнена літньою атмосферою та одеськими пляжами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Добірка для спекотного літа: речі, які вам точно знадобляться в цьому сезоні

Нова колекція SALON READING – це про те літо, яке ми забираємо собі назад і присвоюємо. Літо, яке ми не дамо вкрасти. Літо, коли ви з подругами відправляєтеся у власну подорож. Це про море та улюблені міста. Це про танці на гарячому піску та про морську сіль у волоссі. Це про будиночок у моря та дикі пляжі. Це про прогулянки та маленькі ринки, де кожного знаєш на ім’я. Це про великі капелюхи та мініатюрні сумочки, адже не так багато потрібно для щастя.

Нова колекція розповідає історію, в якій кожна знайде себе. Це про літо, де з собою на тиждень мільйон речей і ніхто не питає «навіщо так багато?». Це про спалений ніс та сонцезахисний крем, який забула вдома. Це про одеські дворики із розвішеними речами. Це про безтурботність та легкість. Це про натуральні тканини та силуети, що завжди на часі. Це і про мережево і про клітинку. Це про жовтий, бузковий, рожевий та мʼятно-зелений у міксі з нейтральними відтінками.

Врешті решт, це історія про любов до власної країни та можливість подорожувати нею і відкривати нові грані її природи та культури. Це про літо, проведене вдома.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19
GZCtebWX0AA1L8Zk
завантаженняпціаа