Сірі будні – яскраві сумки: нова весняна колекція Joyful by JUNA

Український бренд JUNA презентував весняну колекцію Joyful, до якої увійшли нові моделі сумок та улюблені бестселери в нових кольорах. Випуск колекції припав на кінець березня, після настання весняного рівнодення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Весняна колекція diadia: кежуал капсула з яскравими акцентами

Саме тоді природа нарешті прокидається та дарує світу свої фарби. Так само JUNA дарує яскравість сірим будням. Сумки бренду влучно доповнюють образи й транслюють характер кожної жінки. Пристрасно-червона чи ніжно-рожева – обирай, якою бути сьогодні.

 

До колекції увійшли замшеві бестселери Suede в пісочному та рожевому кольорах. Модель Lou Lou також отримала нові забарвлення. Тепер вона представлена у ліловому та лимонному відтінках і має свою мініверсію Joy в сріблі, золоті та леопарді.

Найбільш яскравим айтемом стала сумка Amica. Вона виконана у салатовому кольорі, який нагадує барви літньої трави на сонці.

Бренд постійно удосконалює свої продукти, тому тепер на сумках зʼявилось фірмове тиснення літери J. Joyful та Jaw-dropping – це все про JUNA.

Головною новинкою колекції стали замшеві сумки Delight. На відміну від стриманих Suede, вони не мають чіткої форми, що дозволяє бавитись із їхньою фактурою. Нові айтеми представлені у рожевому та пісочному кольорах.

Крім цього, в асортименті JUNA зʼявились нові сумки-багети, які можна носити на плечі або як кросбоді. Доповненням до них стали знакові аксесуари – ключниці. Вони ідеально личать до сумок, адже виконані з таких самих матеріалів, та є класною базою для фешн-експериментів.

 

JUNA – бренд про сміливих, пристрасних та яскравих жінок. А сумки лише допомагають розкрити історію кожної через аксесуар, який завжди під рукою.

 

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

«Весна 2024» – нова колекція кераміки GUNIA Project

Весна в обіймах елегантності: нова колекція бренду Fashionista

Для нього і для неї: найстильніші головні убори сезону весна-літо

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
_MG_1976
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE
1376fjdkd111111111111
kids st
433752755_402492882529120_7619119416570274353_nу
IMG_0539
gorn ceramics
2