SOVA x «Мавка. Лісова пісня»: ювелірний дім SOVA відкриває передпродаж прикрас з нової магічної колаборації

Ювелірний дім SOVA в колаборації з українським анімаційним фільмом «Мавка. Лісова пісня» створив колекцію ювелірних прикрас, яка натхненна історією прадавнього Магічного Лісу.

Головна ідея анімаційного фільму – «Світло подолає темряву» – ідеально відображає головну особливість колекції. Кожна прикраса оздоблена фантазійною смарагдовою емаллю, яка здатна розсіяти пітьму, адже світиться в темряві. Бренд SOVA вперше використав цю техніку, аби надати колаборації магічного звучання та відобразити історію чарівного Лісу.

Всесвіт Мавки багатий на потаємні сенси, і кожен його елемент детально продуманий. Орнаменти й символи – важлива складова української історії. У фільмі вони зображені на деревах, каменях, на героях і їхньому одязі. Один з таких символів – орнамент у вигляді спіралі, що уособлює циклічність часу та зміни.

У колекцію увійшли моносережки, кафи, каблучки, підвіс, кольє-трансформери та браслети, що виконані у білому та жовтому золоті. У колаборації втілені флористичні мотиви з рухливими елементами, які перегукуються з рослинами Магічного Лісу, які колихаються від «мови вітру». Деталі у вигляді листочків відтворені як в прикрасах, так і на їх застібках.

 

Придбати прикраси колаборації SOVA x «Мавка. Лісова пісня» в магазинах SOVA можна буде вже 20 березня, а зробити передзамовлення колекції можна вже на сайті sovajewels.com та в магазинах SOVA. 

Серед клієнтів, які оформлять передзамовлення, буде розіграно подарунковий сертифікат SOVA на суму 10 000 гривень. Розіграш відбудеться на Instagram сторінці SOVA 20 березня.

Оформити передзамовлення на прикраси можна на сайті sovajewels.com та в магазинах SOVA з 2 березня. 

 

Магазин SOVA у Луцьку: ТРЦ «Порт City», 1 поверх.

САЙТ: sovajewels.com

INSTAGRAM: @sovajewels

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Колаборація, яка рятує життя – SOVA x FROLOV

Що подарувати на День Закоханих від українського ювелірного дому SOVA

Знову в тренді: SOVA переосмислює напівдорогоцінне каміння у новій колекції GARDEN

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19
GZCtebWX0AA1L8Zk