STIMMA Pre-Fall: м’який мінімалізм та лаконічність

Початок нового сезону слугує часом для роздумів і паузи – це нагода підбити підсумки та вирішити, що ви хочете принести з собою в наступні 3 місяці, а що залишити позаду. Це стосується не лише побутових звичок і рішень,  а також слушний момент, щоб провести ревізію гардероба, перш ніж інвестувати в щось нове. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: The Inspired Collection: STIMMA презентує колекцію, натхненну творчістю Катерини Білокур

Мінімалістична колекція Pre-Fall від українського бренду STIMMA, що вже навіює осінні мотиви, втілює своєрідну антологію повсякденного комфорту, збираючи в собі основні елементи крою та вишукані асиметричні деталі. Лише елегантність і практичність – нічого зайвого.

До колекції увійшли трендові приталені піджаки, виконані із натуральної вовни із додаванням віскози та оверсайз лонгсліви зі 100% бавовни. Основою колекції стали – сорочки, светри та класичні брюки, в складі яких переважають вовна, віскоза, бавовна та тенсел.

Колірна гама колекції здебільшого грає білими, бежевими, темно-сірими та коричневими відтінками, проте трапляються й більш яскраві елементи, зокрема, незмінна класика – блакитна сорочка.

Натхненна мінімалізмом осіннього гардероба, колекція STIMMA Pre-Fall робить особливий акцент на простоті та елегантності. Базові кольори дропу вдало поєднуються між собою, а стриманий дизайн відкриває безліч варіантів стилізації як для буденних, так і особливих моментів.

Нова колекція бренду вже представлена на офіційному сайті бренду, а також в офлайн-магазинах у 14-ти містах України.

 

Про бренд:

STIMMA – український бренд одягу, присвячений жінкам. В концепції бренду – створювати речі із думкою про жіночу силу, характер та винахідливість, аби кожен день був сповнений впевненості.

 

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ
Ода літнім митям – нова колекція бренду STIMMA Resort’24

Break the routine: асиметрія, драпірування та яскраві кольори в новому літньому special-дропі від O.TAJE

«Мотиви дому»: нова колекція вишиванок від MustHave

 

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111
TERRAKE7
STIMMA_Allure_141111111
photo_2024-09-12_16-19-33 (2)
aca8ed5d278381950551111111111
Usual_New_4в
Essential-Supplies-Indid
14айвумен111
BEOM_Fall'sChill9п